Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Od koho internet?

Od: djs odpovědí: 7 změna:

Zdravím mám internet za 390 kč 2mb, Vivo connection, dá se sehnat přes jinou společnost něco jiného levnějšího?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x

zdravím, VIVO jsem měl taky, respektive stále ho mají rodiče. Stačí dobře argumentovat, a zvýší vám rychlost, možná by šli i s cenou dolů. Já použil argument, že v jiné lokalitě je za stejnou cenu internet rychlejší. Tak mi napsali, že zvýšili rychlost z 3Mbit na 15Mbit za 590 Kč. Zkuste to taky takhle

každopadně je to malo muziky za hodně peněz.. ja mam za 300 10mbit

preteq*

Zkus www.ADSL.cz mají dobrou nabídku a na mnohém se s nimi ještě dá domluvit.

hodnocení

0x

Pokud to chces jen na internet tak staci i 2ka , ale i tak za tu rychlost je to nizka rychlost , ale kdyz neni co jineho tak proc ne

hodnocení

0x

Velmi málo muziky za tolik peněz...ja platim 300kč za 10Mb...stahovani neomezene...

Jinou společnost si musite ale najid sam...

stirecek*
hodnocení

0x

Já mám upc za 150kč, od srpna ho navýšili o 49kč za modem, ku.vy.

partys*
hodnocení

0x

Podívejte se na tohle,jsem spokojen.

ttp://hradec.vslesy.cz/index.php?page=kontakt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]