Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouhý sex je normalni?

Od: monees* odpovědí: 16 změna:

Dobry večer, měla bych dotaz, mám pritele, kterymu je pres 20 let... Když spolu spíme uděla se treba za 15 minut, nekdy pul hodiny a nekdy treba az za hodinu :) je to normalni? děkuju moc.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

itan71*
hodnocení

2x

Je to úplně normální někteří jsou za dvě až tři minuty tak můžeš být ráda že ho máš*srdce**pusa*

doplněno 07.10.12 10:55:

*palec**andel* DĚKUJI ZA HODNOCENÍ *ua**tuc*

hoummy*
hodnocení

2x

Je to normální :D

mowla*
hodnocení

2x

Není to úplně normální, ale rozhodně to není ´závada´...

Jen - některé holky, co si tohle přečtou, ti toho přítele budou závidět a někteří chlapi zezelenají závistí...

*smich**smich**smich*

itan71*

Já nemusím já už ho vidím *haha*

vesnican

Bohužel od určitého věku to právě je normální.*smich* Já bych zelenal,tedy tou závistí,kdyby se udělal v první minutě.Tohle mi jde také. *smich*

sargo*
hodnocení

0x

Není to úplně časté, ale rozhodně to spadá do kategorie "normální" :)

Pokud erekci neprovázejí nějaké nepříjemné pocity, končí orgasmem a vy jste s tím srozuměna, je všechno v pořádku. Pokud v těch prvních dvou bodech něco hapruje, je to otázka pro lékaře. :)

dzordz*
hodnocení

0x

Jestli u toho máte čas koukat po všech ptákách a po hodinách, tak to určitě je docela nuda, ne? :)

Nevím, jestli to je normální nebo extrémně nadprůměrné. Někdy to třeba nejde hned tak honem.. což je také možno chápat jako "někdy se zadaří fakt dobře a dlouze" :D

doplněno 04.10.12 20:52:

Ještě mi to připomnělo jedno vystoupení Louise CK, když popisoval, jak už z toho byli oba utahaní a furt nic.. ale to se sem asi úplně nehodí :) (dyžtak ->

)

mike32*
hodnocení

0x

Tak tenhle dotaz mi opravdu pobavil ... :-D Já když si dám pár piv, tak do toho můžu "bušit" celou noc ... je to normální?! :-D

to záleží na tom do čeho bušíte jestli do kovadliny tak to normální není *smich*

krkovicka*
Hodně mužů potvrdí že zvlášť po pivu jim to nejde.Stojí to ano,ale vyvrcholení nepřichází.

buss
hodnocení

0x

Naprosto, je nějaká norma? Není to přece automat s nastavenými parametry. Dodat mu Viagru! a bude to jisté, možná ho i chuť přejde.

patriktorri*
hodnocení

0x
Takováhle výdrž je častější u starších mužů. Ale jinak to normální je a myslím, že můžete být ráda, že nemáte "tříminutový zázrak". Těch je taky spousta. Hlavně, jestli to vyhovuje Vám.

hodnocení

0x

jo co by za to některé slečny a dámy daly mít doma takového býka :)

dikobraz
hodnocení

0x

To bude ňákej lenochod...*smich*

hodnocení

0x

Jestli je vám to nepříjemné, prodlužte předehru. *hi*

krkovicka*
hodnocení

0x
Já měla vždy sekunďaky.Po deseti minutách kdy to párkrát hned nešlo,mě to i samotné přestalo bavit;) Normální to je.Záleží zda to oceníte:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]