Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest ledvin - domácí rady?

Od: alice306* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, neznáte nějaký domácí recept nebo tip na to, aby mě přestaly bolet ledviny? děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Domácí léčbu je možné doporučit snad jen na řezavku - zánět močového měchýře. Bolest ledvin (pokud to není od páteře) signalizuje něco závažnějšího. Dilatace kanálku - a od toho zánět, přítomnost E. coli - a od toho zánět...

Návštěvu lékaře neodkládejte, nebo přijde kolika a pojedete rychlou. Pravděpodobně dostanete antibiotika a pak, až se ledviny zklidní, budete pravidelně a hodně pít a velmi doporučuji nějaký extrakt z brusinek, ale každém případě žádejte doplněný o manosu.

doplněno 04.10.12 09:35:

Všem, co zde píšete, že ledviny nebolí, upřímně přeji, že neznáte ledvinovou koliku. Nenastupuje hned v plné síle, jen pozvolna.

V každém případě věřím, že tazatel už teď sedí v čekárně u lékaře.

Bimbam má pravdu. Ledviny dokáží bolet a nemusí se jednat jen o zánět. Sama tím občas trpím. Ledviny mě nejdříve ze začátku pobolívavají, bolest a intenzita se stupňuje a pak následuje kolika. Nikomu jí nepřeji zažít, už jsem jich měla několik. Návštěvu lékaře bych neodkládala.

hodnocení

1x

Takhle se ptala paní, kterou jsem měla velmi ráda. Prodávala kabelky u Vitnamců a měla josefčičku Ajku. Před necelými dvěma měsíci. Předvčerem viselo na výkladní skříni parte. *plac*Rakovina a přišla pozdě. Neudělejte to také tak! Doktor! Doktor! Doktor! Žádné babské rady.

hahanaj*
hodnocení

0x

pokud je to prochladnutí -může pomoc urologický čaj ale pokud bolest potrvá dýl - jedině lékař pomůže

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Ano, urologický čaj a teplo - nejlépe ledvinový pás (kočičák)... Jste si jistá, že vás bolí opravdu ledviny?

mowla*
hodnocení

0x

Pít jen kvalitní alkohol a v množství přiměřeném... :-D

Ale vážně - nedbej na babské recepty (a nečekej na ně), ale upaluj k doktorovi - ledviny mohou bolet z několika příčin a čím dřív budeš vědět proč, tím lépe... Navíc nemusí bolet ledviny, může jít o bolest přenesenou...

olaf71*
hodnocení

0x

pokud jsou to opravdu ledviny, tak rozhodně navštívit lékaře. také se může stát, že zánětu, který tam může být, se budete těžko zbavovat.

iz*
hodnocení

0x

Ledviny dlouho nebolí. Když už začnou bolet, jde podle o závažnější problém, který bych se nepokoušela řešit domácími prostředky. I já doporučuji návštěvu lékaře.

doplněno 03.10.12 22:27:

Oprava: ... podle mne ...

pb®
hodnocení

0x

A jsou to opravdu ledviny? Ty jsou totiž výš, než si lidé myslí. Od jedné lékařky vím, že k ní chodí lidé, že je bolí ledviny a přiom se drží téměř zadek. Nebolí je ledviny, ale páteř.

sebod*

Opět musím souhlasit s Ivzez a s Pb. Ledviny opravdu nebolí.

jabraka*

Také se připojuji ,mi ledviny už nefungují,a přesto nebolí.Bolest znamená POZOR!

JABRAKA

limetka*
hodnocení

0x

V převážné většině případů nebolí ledviny, ale bolest pochází od páteře, jenže to opravdu určí jen lékař, takže s návštěvou neváhejte a netrapte se zbytečně bolestí a přemýšlením, co by to mohlo být - vyšetření vás nejspíš uklidní. A i kdyby to byly ledviny, tak stejně - čím dřív budete u doktora, tím dřív se problém začne léčit a má lepší prognózy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]