Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrana před nadřízenou

Od: emma399* odpovědí: 2 změna:

mistrová s druhé směny napadla mou kolegyni,že podvádí a dala jí pokutu,že se nedohledala její produkci,bez jakekoliv komunikace a vysvětlení,přinesli jen pokutu,a že ma možnost se jen vyjadřit písemně,tak to vysvětlila,a dokazala svou nevinu.Natož jsme se dozvěděli,že než aby mistrova uznala svou chybu,pouze v tom vyjádření opravila nějake hrubky,a pokutu nechala.kolegyně chce se v tom už nechce štourat,ale mně by zajímalo jak se zachovat v téhle době,když se bojíte o praci.Máme si nechat všechno líbit jenom pro to,že je nadřízena a má tu moc?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

I mistrová má svoji nadřízenou, či nadřízeného, kterému byste mohla celou situaci převyprávět a zeptat se, jak se s penězi z pokuty naložilo. Pokud si je paní mistrová nechala, mohla by také domistrovat. - pt

narf
hodnocení

0x

Nadřízená je nadřízená, i blbá nadřízená je stále nadřízená. Záleži na tom, jak moc dokážete ustát zlou krev, kterou si vzpourou naděláte. A jestli je poblíž jiná dobrá práce, kam jít, když si na vás "zasednou". Záleží dost na velikosti té pokuty. Já jsem se ohradila proti poškozování zdraví, to fakt nešlo jinak. Poškozování přestalo téměř ihned, lehce bezohledný nadřízený si to jen neuvědomil a byl schopný s tím něco udělat, ale tipec mi zatli a už nikdy nepolevili, to je obrana toho nadřízeného - to je vše v moci zaměstnavatele. Odbory u nás většinou nejsou funkční. Schvaluji kolegyni, že raději ve stížnosti nepokračuje, mohli by jí také 20 let nepřidat a eventuelně by byla první "nadbytečná".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]