Nejste přihlášen/a.
Jsem dostala, nebo spíš získala šek od jedné cestovní kanceláře, že můu si vybrat 14 dní dovolené dle libosti, ale přišlo mi to doporučeně a chtějí po mě nějaký reg.poplatek cca 650,- není to moc, ale co když to zaplatím a zjistím že to není jediná podmínka. Máte někdo zkušenosti? Děkuji za pomoc.
TAKÉ MI PŘIŠLA NABÍDKA NA TÝDENNÍ DOV PRO DVA LIDI-MOŽNOST SI VYBRAT Z NĚKOLIKA HOTELŮ V NĚKOLIKA ZEMÍCH. jENŽE OSTATNÍ NÁKLADY SI HRADÍTE SAMI, POUZE TY LETENKY ASI ZDARMA. NEODPOVÍDAT NA TO. JSOU TO PODVODY.
doplněno 25.11.08 19:53:KDO NÁM BUDE PLATIT LETENKY A ZA CO? nIC NECHCI OD NIKOHO, KDYŽ NEZNÁM ZDROJ.
Pokud vám, tak s něčím podobným podniká Eurorest. Nejedná se přímo o podvod, ale o vychytralý způsob jednotlivých hotelů jak si přilákat klientelu. Vtip je v tom, že sice noclehy jsou zcela nebo z části zdarma, ale ostatní náklady včetně povinnosti uhradit plnou penzi jsou na straně klienta. V součtu to vyjde většinou dráž, než když si zaplatíte kompletní dovolenou u normální cestovní kanceláře.
Sek od jedne cestovni kancelare...jen tak...z niceho nic...
Odpovim Vam otazkou. Uz ste nekdy treba jenom slysela, ze nekdo nekdy neco dostal zadarmo? Jen tak?
Ano, taky mi přišla destidenní fantastická dovolená pro celou rodinu, v hotelu, který si vyberu. Jen zaškrtnout, napsat nacionále, zaslat obolos a jet.
Hezká reklama a kdo to vše zapaltí?
Radím nic neposílat, dělat mrtvýho brouka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.