Nejste přihlášen/a.
Zdravím,chtěl bych se zeptat,zda nevíte jak bych si jako 15 letý kluk s nedokončenou povinnou výchazkou mohl vydělávat.Chci si vydělat na posilovací lavici v hodnotě 12 tisíc Kč.Vím že to není málo,ale beru každou práci,stačilo by kdybych si vydělal alespon něco.Viděl jsem novinách plnění obálek,ale jak to funguje?Dají vám papíry a obálky nebo papíry musíte tisknout sami? Děkuji moc!
Škoda že nejsi z Prahy, často potřebuju nějakého pomocníka, kdybys u mě byl chvíli na brigádě, možná bys tu posilovací lavici ani nepotřeboval...
Zatím je tvá šance jen vydělávat si různě po známých atd. Zkus se porozhlédnout, zda někdo nepotřebuje venčit psy, mýt okna, shrabat listí, mýt auta, sekat (asi až zase na jaře), v zimě bys mohl za drobný peníz odklízet třeba sousedům sníh. Prostě vytiskni své telefonní číslo a jméno na papírky, obejdi sousedy, co znáš, a řekni jim, co všechno bys zvládal a řekni, ať si na tebe vezmou telefon. Papírků jim dej více a řekni, ať je klidně dají i svým známým. taťka to může dát třeba chlapům v hospodě, nebo tak...
A zamysli se, zda neumíš i něco "náročnějšíhoů, drobné opravy, nebo tak...
Plnění obálek nevěř. V dnešní době je mnohem levnější nechat obálky plnit strojově, nebo někým, kdo dojde tam, kde se tisknou, než aby je někam vozili atd. ... prostě je to podvod.
K sněhu mě ještě mě napadlo toto: v některých městech a vesnicích je v zimě odklízení sněhu organizováno tak, že se kdokoli může nahlásit, dostane odklízecí "výbavu" a pokud v noci napadne, musí ráno do určité hodiny v určitém "rajónu" odklidit sníh, co kdybys dělat toto, pokud by to u vás šlo? Samozřejmě ani na to by tě nezaměstnali, ale třeba by to šlo napsat na rodiče, jen bys pak reálně sníh hrabal ty...
Plnění obálek je podvod nejhrubšího zrna. Dej si do vyhledavače "plnění obálek" nebo "domácí práce" a dozvíš se víc. A prokoukneš. Nikdy neber nic, kde budou požadovat dopředu jakoukoliv platbu.
Jinak: roznášení letáků, sběr papíru, železa, teď na podzim i ovoce do výkupu. Na tom se také dá vydělat.
Hlavně upaluj pryč od plnění obálek, kompletace propisek apod. Uznej sám: když už má někdo tolik prospektů, které by potřeboval dát do obálek, sežene v městě či obci okolo sebe spoustu ochotných lidí. A nemusel by to inzerovat po celé republice. PROČ ASI? Jaga..
A pokud jsi bezproblémový a ve škole máš dobré výsledky, určitě Ti Tví rodiče také nějakou částkou přispějí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.