Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, toto dokáže vyřešit každý. Né že bych já to nevyřešil, ale chci se zeptat na váš názor. Minulej týden o víkendu jsem měl příznaky na angínu, měl jsem i teplotu. Rudý krk, bolest hlavy, někdy i čepy na mandlích. Ke konci týdně (středa, čtvrtek) jsem začal mít záchvaty kašle podobné, černému kašli, který jsem prodělal na začátku tohoto roku. Prý se může černý kašel vrátit, ale nevím v jaké síle. Chtěl bych a mamka by takya nebyla proti, kdybych šel zítra do školy, né kvůli abych měl nízkou absenci, ale abych moc toho nedopisoval, protože látky jsou těžké, ale hlavně jich je hodně a učitelé s písemkama nemazlí. Na druhou stranu se bojím, že když půjdu do školy a budu to přecházet, že se to vrátí v hnusným stylu a budu doma zas měsíc. Momentálně, mě dost bolí hlava (vzal jsem si ibalgin), krk už moc ne, ale pokašlávám. (Nic vážného) V noci mám docela velké záchvaty, které mě i budí a nemůžu kvůli nim spát třeba i 3 hodiny. Jak by ste to řešili? U doktorky jsme byli předminulý týden úplně s něčím jiným (to je už v poho), ale nechci tam jít, že by si říkala, jaký sem hypochondr. Teď to taky vypadá, že jsem. Ale fakt nevím jak se rozhodnout. Píši vám muj zdrav. stav do detailu, abych vám to co nejvíce přiblížil. Děkuji za odpovědi.
Dobrý den.
To za Vás takto na dálku nikdo nerozhodne. Vy musíte vědět, jak se cítíte, zda školu zvládnete. Samozřejmě není dobré nemoc přecházet. A nemyslím si, že opakovaná návštěva lékaře znamená hypochondrii. Lékař Vám naopak může předepsat léky na utišení kašle, v noci se vyspíte a bude Vám celkově lépe a školu zvládnete. Doporučuji tedy lékaře navštívit.
Dobrý den. Přikláním se k tomu, navštívit lékaře. Vím, že učení za Vás nikdo nedožene, ale také je pravda, že zdraví má člověk jen jedno. Bolet hlava Vás může i z toho, že se nevyspíte, díky kašli. Skočte si k doktoru, poslechne si Vás, prohlédne Vás a předepíše při nejhorším jen něco na ten kašel. Je to určitě lepší, než něco podcenit. jestli jste prodělal černý kašel, tím spíš bych se to bála podcenit. A lékařka si o Vás určitě nebude myslet, že jste hypochondr, nýbrž, že jste zodpovědný ke svému zdraví. A řekne Vám i svůj odborný názor na to, zda chodit do školy, či zůstat nějaký den doma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.