Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Dělší dobu mě trápí chronické čepy z mandlí. Jsou v podobě mazlavé zapáchající hmoty, která je usazena v krku,za jazykem. Doktorka mi řekla, že je tam nevidí, ale já vím, že tamjsou. Způsobují nepříjemný dehc, který není nijam přijemný.
Děkuji za každou pomoc.
Jaka doktorka? Pokud vam rekla, ze je tam nevidi a vy vite, ze je tam mate, tak jdete do nejblizsi nemocnice na ORL. Primo do nemocnice. K zadnemu soukromemu krcari.
Tam vas ihned vysetri doktor, ktery se zabyva primo temito problemy a bude mit bohatou zkusenost a doporuci dalsi postup. Casto byva nad hornim patrem, jako by za tou blanou, co vede do nosu, lozisko, z ktereho se cepy tvori. Doktori toto lozisko muzou odstranit. Jedna se o malinkou operaci.
Tez lze cepy vymackavat podobne jako bedary. Opetovne, dokud se neprestanou objevovat. Bud opet u doktora, ten ma na to takovou tycku s kulickou na konci, kterou je odstranuje, nebo podomacku jakkoli. Nevyhoda tohodle postupu je davici reflex...
Zkratka vas dalsi cil by melo rozhodne byt misti otorhinolaringologicke odeleni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.