Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chronické čepy z mandlí

Od: jezinka* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den.

Dělší dobu mě trápí chronické čepy z mandlí. Jsou v podobě mazlavé zapáchající hmoty, která je usazena v krku,za jazykem. Doktorka mi řekla, že je tam nevidí, ale já vím, že tamjsou. Způsobují nepříjemný dehc, který není nijam přijemný.

Děkuji za každou pomoc.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jaka doktorka? Pokud vam rekla, ze je tam nevidi a vy vite, ze je tam mate, tak jdete do nejblizsi nemocnice na ORL. Primo do nemocnice. K zadnemu soukromemu krcari.

Tam vas ihned vysetri doktor, ktery se zabyva primo temito problemy a bude mit bohatou zkusenost a doporuci dalsi postup. Casto byva nad hornim patrem, jako by za tou blanou, co vede do nosu, lozisko, z ktereho se cepy tvori. Doktori toto lozisko muzou odstranit. Jedna se o malinkou operaci.

Tez lze cepy vymackavat podobne jako bedary. Opetovne, dokud se neprestanou objevovat. Bud opet u doktora, ten ma na to takovou tycku s kulickou na konci, kterou je odstranuje, nebo podomacku jakkoli. Nevyhoda tohodle postupu je davici reflex...

Zkratka vas dalsi cil by melo rozhodne byt misti otorhinolaringologicke odeleni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma čepy v krku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]