Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chloupky :-(

Od: nestastna odpovědí: 2 změna:
Mám problém, který mě trápí už dost dlouho. Na bradě a krku mi rostou tmavé chloupky, každý den si je musím vytrhávat pinzetou. Už jsem z toho zoufalá a nevím, co mám dělat :(

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanny*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Dobrý den. Tento problém musí být nepříjemný, ale je pár možností, jak se ho zbavit. Nevím, jeslti berete antikoncepci, ale např. , Diane 35 (nizkohormonová antikoncepce)by Vám mohla pomoci. Diane 35 je pro ženy, které trpí lehkými formami hirsutinu- nadměrné ochlupení, objevující se především na obličeji. Zlepšení přichází obvykle po 3 měsících. Pokud můžete užívat hormonální antikoncepci, myslím, že by Vám to pomohlo. Pokud ne, nejlepší by bylo poradit se s kosmetičkou. Odstranění chloupků pomocí laseru nadobro apod.! Hodně štěstí*H

karel*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Nazdárek,chlupy na bradě nesnáším stejně jako Ty i když jsem chlap (nenávidím to,holení a pálení pod krkem,a finance kolem toho) Já jsem se rozhodl! loni jsem byl ma laserové depilaci pod krkem(prozatím tam mě to nejvíc štvalo) stálo mě to asi 8tis. Místo kde mi to ozářili tak ochlupení pokleslo tak o 50% to nekecám, už nerostou a zbytek je trochu drastický- do kůže kde roste chlup píchnu sterilizovanou jehličkou a snažím se zasáhnout kořínek... kůže se zacelí a nic nejde poznat! a ani to nebolí... a koukám že ty máš jemné chloupky tak se informuj www.estetic.cz a nebo si najdi něco kolem tvého bydlení,a ten laser trochu bolíííííí au

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]