Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přechod z ČSpořitelny do jiné banky

Od: karla1 odpovědí: 3 změna:

Jsem už napůl rozhodnuta zrušit dlouholetý účet u Spořitelny (měsíční poplatek kolem 100 Kč..) a přejít jinam. Zatím mi přijde výhodná Mbank. Měl jste někdo vyloženě špatnou zkušenost s Mbank? Nebo s GE bankou? Chci běžný účet, na srovnání bank jsem se dívala, ale ještě se ptám tady na osobní zkušenosti vás. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

0x

já mám dobrou zkušenost s Air bank, vše se dá zařídit po internetu, vůbec nemusíte chodit na pobočku...

a navíc vám převedou všechno z bývalého účtu a zařídí zrušení, trvalé platby, všecko. A mají dobrý úrok na spořícím účtu...

amlim*
hodnocení

0x

S mBank jsem už pár let velmi spokojena. Dříve jsem byla dlouhá leta u České spořitelny... kvůli poplatkům jsem přešla k mBank i s podnikatelským účtem.. Doporučuji.:)

dovla
hodnocení

0x

Dobrý den, zrušila jsem rovněž účet u ČS - kvůli poplatkům. Mám účet u mBank a FIO banky...spokojenost u obou - bez poplatků v obou případech. FIO vhodnější v tom, že má kamené pobočky - můžete vkládat bez problémů hotovost (u mBank je to obtížnější - hotovost lze vložit přes poštu s poplatkem) AV

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]