Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem v pořadníku na ledvinu, je prý možnost napsat někde mail a oni dopisem zašlou informace v jakém pořadníku jsem nyní.
Někdo mluvil o IKEM, však já mám problémy najít kam se mohu obrátit.
Nenajde se zde někdo kdo by mi poradil prosím, kde mohu zaslat žádost?
Nevím si s tím rady
Děkuji Vám
Dobrý den. Ludmilo, zkuste toto:
Pro elektronickou komunikaci můžete využít adresu: ikem@ikem.cz
Nebo se zeptat tlf. zde: Čekací listina na transplantaci : tlf. 236054120
Mohli by Vám pomoci dobrat se k odpovědi.
S lékařem se nedá mluvit Chtěla bych to vyřešit sama, neporadili by jste mi prosím jak?
Moc vám děkuji
Lékař je v dnešní době úplně jiný, než dříve. Dřív byl jeden na celý kraj a mohl si dovolit, co chtě. Dnes si musí pacienty umět udžet a chovat se k nim tak, jak má. I když je velmi dobrý, tak takových je i víc. V neposlední řadě berte lékaře jako službu. A když Vám není lékař nápomocen a práci dělá napůl, špatně, či ve Vašem případě vůbec, tak je tato služba neodváděna a tudíž je čas na změnu. Když jdete ke kadeřníkovi, který Vám místo zerovnání ofiny ostříhá hlavu strojkem, necháte si to líbit a zaplatíte mu? Ne! Také přeci odejdete a příště půjdete ke konkurenci. Stejné je to i ve zdravotnictví. Omlouvám se za to blbé přirovnání, ale chtěl jsem to vysvětlit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.