Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém bohužel jsem se zřejmě staql obětí podvodu, neb jsem si dopisoval s paní ,která mi posílala sMS přes Erotickykontakt.czjá ji bohužel odpovídal SMS-kami,ale netušil jsem,že jedna SMS stojí 500 kč operátor po mě tutdíž chce zaplatit zálohu 7000 Kč do 1.10.2012 přijde mi to jako podvod ,co mmám dělat děkuji za odpověď a přeji hezký den.
Ale nestal jste se žádnou obětí. Prostě na Vás přišla říje /čemu se divím, je přece říjen!/, zhloupnul jste a bylo hotovo.
1/ Vždy je u podobných nabídek napsáno, co stojí volání za minutu či SMS. Je to ovšem velice droboučkým písmem.
2/ Je všeobecně známo, že erotické služby, stejně jako jiné pofidérní podniky /kartářky, věštkyně apod./ účtují za své hovory a SMS veliké sumy. To Vás mělo napadnout, než jste začal odpovídat.
Takže nezbývá, než zaplatit. Každá sranda něco stojí a Vy jste si za ty peníze aspoň užil. A příště si posílat erotické SMS nanejvýš s Máňou ze sousední dědiny. Tam to bude jen za 3 koruny. Jaga.
Já myslím, že se stal obětí vlastního chtíče, jak se psávalo v předválečných knihách.
Doufám, že alespoň těch čtrnáct SMS stálo za to. Mimochodem, jak víte, že příjemcem vašich toužebných zpráv je právě sexy dáma v negližé, Může to být klidně nějaký pán na erotickém ústředí.
Pamatuji si na jakousi reportáž, ve které se mluvilo o erotických telefonních linkách. Tam si přivydělávají důchodkyně s příjemným hlasem, sedí doma v pantoflích, štrikují a za šedesát korun za minutu rozdovádí pány na druhé straně drátu.
Svět chce být klamán.
To je opravdu zajímavé, pokud vím tak SMS je maximálně za 99,-Kč, cenu určuje poslední dvojčíslí telefonního čísla!
Pokud je dotaz míněn vážně, tak zaplatit, operátor určitě na Vašich erotických úletech prodělávat nebude. Soudit se pak můžete se společností, která erotické SMS provozije ale asi budete mít smůlu, vždycky někde bývá malým písmem napsáno, kolik SMS či hovor stojí, je to zákonná povinnost...
doplněno 02.10.12 12:05:KARTAGINEC: mluvil jsem podobně jako tazatel o SMS, nikoli o hovoru...
To bylo, tšch 99 korun. Někdy od konce roku 2010 bylo zavedeno předčíslí 905, kde můžete zaplatit až 990 korunjednorázově. ale i tak):
Máte pravdu, omlouvám se. Jáchtěl původně vlastně taky mluvit o SMSkách, ztále mám pocit, že jsem se setkal i s možností dražších SMS, ale tenhle odkaz se opravdu týká hovorů. Možná, že mne to spletlo.
Netušil jsem ... Dost slabá výmluva. Každý jsme zodpovědný za své činy. Tohle je dneska obchod jako mnoho dalších a neznalost podmínek tohoto obchodování (stejně jako u zákona) neomlouvá. Člověk má mozek k tomu, aby jej používal. Jediná rada je zaplatit. Nezaplacení může mít mnohem horší následky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.