Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se mám seznámit?

Od: alone36seznamcz odpovědí: 12 změna:

Je mi 36, jsem bez závazků a i když bydlím v Praze, kde je bezpočet příležitostí k seznámení, nějak se mi to nedaří. Dříve jsem chodil na diskotéky, jenže to už mě neláká, kromě toho z toho vždycky byl jen krátkodobý vztah, což už teď nehledám. Navíc nechci kuřačku nebo takovou, která holduje barům nebo hospodám. Zkoušel jsem tedy internet, ale to byla katastrofa - naprostá většina holek tam o sobě lže. Nechci, aby to znělo namyšleně, ale myslím si, že jsem pohledný, umím se oblékat, dbát o sobe, takže v tom by snad taky problém být neměl. Pokud jsem někde nějakou holku viděl, např. v obchodním centru nebo jinde, zvládnul jsem ji i oslovit, ale tam jsem zase narazil na to, že každá byla zadaná (překvapivě i přesto reagovaly na oční kontakt a následný úsměv - braly to zřejmě jako zvýšení sebevědomí). Přes kamarády nebo známé to nejde, protože v Praze jsem krátce a tak zde zatím žádné nemám. Tak co byste mi poradili? Předem díky všem.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

1x

Mohu se zeptat, dle čeho soudííte, že byly zadané? Pokud vás odmítly, možná jen neměly zájem ;) já také ze zásady odmítám chlapy, co mě někde osloví ;)
Nejlepší jsou podle mě seznámení na základě nějaké společné aktivity... možná nějaké sportovní kurzy pro dospělé atd.Několik mých přátel začalo chodit na speed dates, takové ty akce jako z filmů, kde ženy sedí u stolečků a muži se po pár minutách střídají. Já bych do toho asi nešla, ale možnost je to taky.

Také jsem slyšela, že je jakási společnost, kter pořádá akce pro nezadané, např. minigolf atd., takže to slouží k seznamování bez trapných schůzek. Bližší info ale nemám.

patriktorri*
Taky myslím, že nejlepší je postarat se předem, abyste měli něco společného. To znamená, že pokud Vás něco baví a zapíšete se do kurzu nebo klubu, najdete tam ženy podobných zájmů a alespoň je o čem mluvit. Jestli nemáte žádný takový zájem, je na čase s něčím začít.
.
Jinak příliš nevěřím na seznamování bez osobního kontaktu, což tazatelova zkušenost potvrzuje. Když chcete lidi poznat, musíte se pohybovat tam, kde jsou.

hodnocení

1x

V práci, v kavárně, při sportu, na kole, na koupališti /no, to teď už ne/ - ale aspoň byste nekupoval zajíce v pytli*smich*, na výstavě, v dopravním prostředku, při výletu s turistickým oddílem, při venčení psa,... apod.

Ten zájezd pro nezadané je dobrý nápad, ale bojím se, aby to nebylo takové příliš křečovité. Když se seznámit nemusím - bác a je to. Ale když kvůli tomu někam jedu, je určitý strach, rozechvění...Každý má prostě napsáno na čele, že se bude muset, snažit, seznamovat. Je to takové umělé.

Uvidíte, každý jsme jiný - co třeba maminka, nemá kamarádky s pěknými dcerami? A nebo kamarád, či spolupracovnmík, pěknou sestru /či švagrovou/?

Jedna známá se dokonce seznámila ve Společnosti přátel žehu - to bylo potom smíchu! *haha* Seznámit se lze úplně všude, někdy je to značně kuriózní. Jaga.

hodnocení

0x

Co poznávací zájezd pro nezadané páry? To byste zkusit nechtěl? Také jistý druh seznamky, ale máte možnost se vidět, seznámit a poznávat od začátku...Jistá možnost by to byla...

buss
hodnocení

0x

Různé akce, sportovní, kulturní, podle zájmů. Oslovit na uklici.

hodnocení

0x

Zdravím, když jste z Prahy, mohl byste zkusit seznamovací agenturu Náhoda (nahoda.com). Sídlí kousek od metra Flora. Můžete si tam domluvit osobní schůzku a na ní způsob seznamování přímo šitý pro Vás. Kromě toho pořádají různé seznamovací akce. Viděla jsou o nich reportáž v tv a velmi se mi líbili, mají i psychology a vizážisty, takže jsou schopni poradit, v čem dělá člověk při seznamování chybu. Já už jsem k nim byla objednaná, ale bohužel jsem onemocněla, takže jsem to musela odložit. Ale opravdu se mi zdají velmi seriozní a klienty prověřují, takže se Vám nemůže stát, že se seznámíte s dámou, a ta Vám o sobě napovídá nesmysly, a hlavně jsou u nich registrovaní lidé, kteří to myslí se seznamováním opravdu vážně. Mnoho štěstí (sobě ho přeji rovněž :)).

semtextodas*
hodnocení

0x

jsem na tom stejne ale jsem o par let mladsi :(

martinaa*
hodnocení

0x

Tak pokud hledáte dívku snů na diskotéce a v baru, nedivím se, že nemůžete žádnou nalézt.

Nejlépe se lidi sbližují a seznamují při práci a při sportu:) Plno mých kamarádů se dalo dohromady právě na závodech či společných trenálech:)

doplněno 01.10.12 18:12:

Brýle nepotřebuji, to bylo konstatování faktu.

alone36seznamcz
hodnocení

Pořiďte si silnější brýle - psal jsem, že na diskotéky a do barů jsem chodil dřív - když jsem byl mladší a nevadily mi krátkodobé známosti. Teď už se na taková místa seznamovat nechodím, protože už mi jde o dlouhodobý vztah.

meandra*
hodnocení

0x

Co se týče internetu, tak tam může inzerovat kdokoli. Ale co zkusit třeba videoseznamku? Myslím,že se jmenuje Grand. Podívejte se ve vyhledávači, jaké jsou tam podmínky. Slyšela jsem, že je to seriozní seznamka a moc se tam podvádět nedá. Například nezaregistruje ženaté, vdané atd. Sice se za to něco platí, ale právě proto se tam těžko někdo bude registrovat jen tak z nudy a pro zábavu. Hodně štěstí *slunce*

alone36seznamcz
hodnocení

Všem bych rád poděkoval za odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]