Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce bokem

Od: kathryn2* odpovědí: 5 změna:

Nemáte někdo zkušenost s pracebokem.cz? Chtěla bych to vyzkoušet, ale nejsem si jista, zda to opravdu funguje.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x
Dobrý den, nic nezkoušejte je to podvod.
uska*

ohneta - můžete to trochu rozvést? Zadavatelka se ptala na zkušenosti a určitě to bude zajímat i jiné lidičky.

kathryn2*
hodnocení

Podvod? Tak to je mi líto, znělo to dobře a každá koruna se hodí, když jsem doma. Ještě, že jsem se zeptala a neudělala první krok tam. A jak přesně to je podvod? Vytahají z Vás peníze, nebo neplatí?

cocinkamichalka*

Katryn, většina prací, co tam jsou je např. plnění obálek. Ano, vy ty obálky opravdu plníte, ale vkládáte do nich zase návod na další podvádění, tzn. pošli prachy a taky rozesílej. Stačí dát do vyhledávače nahoře "práce domů", "domácí práce" atd. a vyjede vám spousta zkušeností.

Proč by dnes dávali práci na opisování textu, když jsou kopírky a počítače? A nějaká kompletace? Proč, když to dnes dělají stroje?

Spíše se nad domácí prací zamyslete jinak - umíte péct, šít, vyrábět? Svoje výrobky pak můžete nabídnout na internetu...

Dneska ,,DOMÁCÍ PRÁCE" neexistuje!.!.!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]