Nejste přihlášen/a.
Nemáte někdo zkušenost s pracebokem.cz? Chtěla bych to vyzkoušet, ale nejsem si jista, zda to opravdu funguje.
ohneta - můžete to trochu rozvést? Zadavatelka se ptala na zkušenosti a určitě to bude zajímat i jiné lidičky.
Podvod? Tak to je mi líto, znělo to dobře a každá koruna se hodí, když jsem doma. Ještě, že jsem se zeptala a neudělala první krok tam. A jak přesně to je podvod? Vytahají z Vás peníze, nebo neplatí?
Katryn, většina prací, co tam jsou je např. plnění obálek. Ano, vy ty obálky opravdu plníte, ale vkládáte do nich zase návod na další podvádění, tzn. pošli prachy a taky rozesílej. Stačí dát do vyhledávače nahoře "práce domů", "domácí práce" atd. a vyjede vám spousta zkušeností.
Proč by dnes dávali práci na opisování textu, když jsou kopírky a počítače? A nějaká kompletace? Proč, když to dnes dělají stroje?
Spíše se nad domácí prací zamyslete jinak - umíte péct, šít, vyrábět? Svoje výrobky pak můžete nabídnout na internetu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.