Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci ji zpátky

Od: kuba7255® odpovědí: 9 změna:

Zdravím je tomu už 2 měsíce co jse se mnou rozešla přítelkyně píšem si jako kamarádi, ale když jsem jí napsal co k ní stále cítím... přestala psát napsal jsem ji 2 sms a ani na jednu neodpověděla nějakou radu prosím moc ji chci zpátky udělám cokoliv děkuji za každou radu... vztah skoro rok :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

andrea1*
hodnocení

3x

Kdyby měla o tebe zájem, tak by se takto nechovala. . Předpokládám, že z tvé strany by bylo jenom kamarádství s ní pro tebe těžké tak to ukonči a už jí nepiš. Láska se nedá vynutit. Neponižuj se a nedolejzej. Tím se akorát shodíš. Určitě potkáš přítelkyni, která bude mít o tebe zájem. Tento vztah by stejně skončil. Tak to prostě je a tak to chodí.

martinaa*
hodnocení

2x

V pvní řadě ji nechej být. Čím víc ji budeš otravovat a psát jí, tím víc ji to bude štvát a bude se ti vyhýbat. Dej tomu čas, třeba si slečna za nějaou dobu uvědomí, že udělala chybu. Za čas ji třeba můžeš pozvat na zmrzlinu nebo prostě ven.

Moc na to ale nespoléhej, pokud tě slečna jako přítele nechce, ber v potaz i variantu, že je opravdu konec. Bohužel člověk vždycky nemůže mít všechno, co by chtěl.

hodnocení

2x

Dobrý den, Kubo. Nechce to založit telefon do kapsy, přestat psát SMS a začít jednat? Zjistit, kdy půjde přítelkyně domů,

koupit třeba malou kytičku, nebo nějakou maličkost.

Nevím, co má ráda přítelkyně, pozvat jí do kavárny na něco dobrého? Nebo do kina? Kam jste dříve chodili? Jen můj názor.

hodnocení

takže se mám dnes třeba sbalit a jít za ni zazvonit na barák jestli nepude ven? je to rozumné? děkuji.. :)
nela*

kašli na ni...nestojí ti za to, radši hodně pracuj nebo buď s někým venku, kamarádky ti poradí líp...pár citátů nakonec : „Je těžké milovat ženu a současně dělat něco rozumného.“, „Šťasten být neumíš, protože po tom, co nemáš, se ženeš, a co máš, na to zapomínáš.“, „Na hezkou ženu je příjemné pohlížet, s rozumnou je příjemné žít.“, „Dobrá žena muže inspiruje, vtipná ho zaujme, krásná ho okouzlí, ale soucitná ho dostane.“, „Muž se naučí milovat jen s jednou ženou. A s více ženami se jen naučí opovrhovat láskou.“...hodně štěstí s budoucí partnerkou :)

itan71*
hodnocení

1x

VZTAH? Ten už není je to jen kamarádství, zapomeň na ní jako holku a chovej se k ní jako kamarád, dřív u ní uspěješ a budeš aspoň kamarádit pokud to bude stačit. Nechej ji nějaký delší čas možná ledy povolí. *pusa*

askmenow*
hodnocení

1x

I kdybys udělal cokoli, nemusí to mít žádný efekt. Na vztah a lásku musejí být dva. Pokud to ona už necítí, máš prostě smůlu, smiř se stím. Má jistě důvod, proč neodpovídá, tak ji nech být. Časem ji můžeš zkusit pozvat ntřeba na kávu, ale nic si od toho neslibuj.

hodnocení

0x
Já tvrdím jednu věc a sice, slepovaný hrníček nedrží.
Když jste se jednou rozešli, zapomeň na ni. Stejně by to nefungovalo.
Svět je plnej holek a najdeš jinou, lepší.

mm*
hodnocení

0x

A kdyz ji budes zase mit zpatky?,co z toho kdyz uz za sebou bude mit par jinejch chlapu,to i po tom na ni vlezes,jinak zkus si najit kamaradku a ukaz se s ni nejak aby te videla treba bude zarlit a prileze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]