Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starší kamarádka

Od: gil odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

mám kamarádku které je o 8 let staší, mě je 17 jí 25, jde o to že si s ní velmi dobře rozumím, a párkrát mě napadlo že by to mohlo být i něco víc, ale měla přítele, zjistil že ji bije a když sem byl i svědkem tam sem jejího přítele uzemnil a zavolal policii... je ve vězení ale to je jiný příběh

Ted jde ale o to že kamarádka chce být nejspíše něco víc, ale mám takový pocit že to je jen kvůli tomu že mi je vděčná a neví jak mi poděkovat, ale nejspíše jsem si to je vsugeroval z filmu

Jak mám udělat ten první krok když jsme sami ( políbit ji, chytit ji za ruku... opravdu nevím), problém je ještě v tom že chodím na střední a ona tam pracuje, jako konzultant... ( učí i některé třídy, mně ne), ale hádám že to vadí.

PS: znám ji déle než nastoupila na školu...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

crocodille*
hodnocení

0x

udelej prvni krok a uvidis. tim, ze jsi ji pomohl v takove situaci, ses zachoval jako chlap a to kazde zene zaimponuje. to neni o vdecnosti, ale o tom, zes ji dokazal svou silu. pokud jde o tu skolu, nebudes tam vecne a ja to jako problem nevidim.

ohneta*
hodnocení

0x

Mnohdy jen letmé doteky stačí k tomu, abyste se poprvní políbili. Chytni ji za ruku, podívej se jí dlouze do očí a uvidíš, že neodolá. *pusa*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]