Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych vás požádat o radu a názor na mou situaci.
Jde o to, že jsem již delší dobu zamilovaná do kolegy své mamky, jelikož jsem tam ale byla na brigádě, tak se známe osobně a moc dobře si rozumíme. Jenže po skončení brigády jsem to nechtěla nechat jen tak, a tak jsem mu napsala sms, jestli by nešel na kafe. Zavolal mi a probrali jsme to spolu, řekla jsem mu, že mi není lhostejný. S kafem souhlasil s tím, že mi zavolá. Zavolal, ale ne kvůli kafi. Řekl mi, že se mu líbím a že by za normálních okolností vůbec nezaváhal, ale že by to bylo divné kvůli mamce. Že kdybychom spolu byli, bylo by to asi divné kvůli ní, každopádně si budeme nadále psát a uvidí se. Povídali jsme si dlouho, ani jeden jsme to nechtěl ukončit, oba nás to mrzelo, ale nakonec jsme se přeci jen dohodli pouze na tom psaní.
Jenomže já to nemohla tak nechat a po pár dnech jsem mu napsala sms, že s ním o tom potřebuju ještě mluvit a jestli by mi mohl zavolat. Ale bohužel se vůbec neozval. Nechápu to. Udělala jsem něco špatně? Byla ta sms chyba? Co mám dělat, vážně s ním potřebuji mluvit.
Vím, že mamce by to rozhodně nevadilo a divné by jí to taky nepřišlo. Naopak, prý bychom byli hezký pár. Tak co mám dělat? Mám mu zavolat? Jsem z toho značně zoufalá, moc mi chybí.
Dobrý den. Říká se, že láska hory přenáší. A když dva v sobě najdou zalíbení, přeskočí jiskra, neřeší, co tomu řeknou ostatní. Řekla bych, že ten pán Vaši maminku použil, jako elegantní výmluvu. Možná Vás nechtěl ranit svým odmítnutím příliš příkře, právě z ohledu na to, že pracuje s Vaší maminkou. Proč volat někomu, kdo o Vás nemá zájem? Kdyby ho měl, ozval by se sám. Neuhánějte ho. To, že si s Vámi dlouze popovídal, neznamená vůbec nic. Slibovala jste si od toho další pokračování, on zřejmě ne. Myslím, že byste se měla smířit v tomto případě s tím, že o Vás zájem nemá takový, jaký máte Vy o něj. A čím dřív si to připustíte, tím lépe pro Vás. .. I když naděje umírá poslední a já Vám jí rozhodně brát nechci.
Děkuji za názor, přesto mu nevěřím. Takhle on by se nechoval, řekl by mi to přímo. A mojí mamku vidí jako velký problém, což naprosto chápu, také jsem se toho bála. Takže moje naděje rozhodně neumírá. Já si spíše nevím rady, jak dál.
Souhlasím s KapkouNaděje :
Ten pán maminku použil jako elegantní záminku. Je to jeho kolegyně a on podle mne jenom nechce zranit její dceru přímým odmítnutím. Souhlasím s ní i v tom, že kdyby o Vás měl stejný zájem, jako Vy o něj, už by Vám dávno zavolal sám.
Jak byste se cítila Vy, kdyby se Vás někdo snažil tlačit do vztahu, o němž byste měla pochybnosti, nebo o který byste neměla zájem? Já bych na Vašem místě nechala věcem volný průběh. (Ovšem nic si radši neslibujte.)
Možná má dojem, že ho tlačíš ke zdi, jak jsi mu napsala, že chceš pořád něco řešit. Chlapi to nemají moc rádi. Nebo - ta tvá věta "naopka, prý bychom byli pěkný pár", znamená, že jsi se mámy ptala? Není možné, že ona mu v práci něco řekla a on se raději stáhl..
Pokud se neozývá vůbec, je možné, že se zalekl, nebo poznal, že se sobě úplně nehodíte, nebo třeba potkal jinou slečnu...
Po týdnu bych mu zavolala a zcela narovinu se zeptala, jak to vidí dál. Pokud se bude vykrucovat, pravděpodobně to nemá smysl.
doplněno 26.09.12 16:40:Možná budu nepříjemná, ale nikdy si nebuď ničím jistá. Ono stačí pár "nenápadných" pohledů, kterými mohla mamka známého počastovat, nebo nějaká nevinná poznámka, a možná se dovtípil...
doplněno 26.09.12 16:58:Nicméně souhlasím i s Kapkou, kdyby měl zájem, ozve se sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.