Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pořád nás otravuje

Od: katevoka odpovědí: 3 změna:

Ahoj všichni, prosím o radu. Přítel mi byl před 3 měsíci nevěrný (úlet na jednu noc v alkoholovém opojení)přiznal se, lituje, nic k ní necítí. Dal mi na vybranou, zda s ním po tom všem chci zůstat. Já se rozhodla dát mu šanci.

Vše by bylo v pořádku, kdyby mu ta dotyčná stále nepsala. Teď si vymyslela, že 3 měsíce nedostala menstruaci. Přítel ji doporučil udělat si test, ale ona to stále odkládá, podle našeho názoru si vymýšlí (je vážně nemocná, bere množství léků a hormonů a těhotenství by bylo rizikem, ke všemu se přítel do ní neudělal - neudělal se vůbec)Partner na její SMS, týkající se těhotenství nereaguje, na ostatní reaguje pouze ze slušnosti - jsou kamarádi z dětství, kolegové v práci)

Bojím se, co vymyslí příště. podle mně je do něj zamilovaná a vadí jí, že náš vztah po nevěře nezkončil - dokonce se zlepšil.

Jak byste tuto situaci řešili? Děkuji K.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

meissi*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ahoj, je fajn, že si svému příteli odpustila, mívala jsem ten samý problém s tím, že mi sice přítel nezahnul, ale obtěžovali nás jeho"fanynky"... Nereagovali jsme na sms, přestali jsme ty děvčata zdravit a je to přestalo bavit, ale jak píšeš, že jsou kamarádi z dětství a kolegové, mým názorem je jí to říct do očí, slušně at vám dá pokoj a ukázat ji, že jste štastni..Zkuste se s ní sejít, nebo jít náhodou okolo a říct ji to. jinak nevím*bzum*

loveska
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jaj tak to je opravdu nenormalni holka! ja bych mela strach at ti ze zarlivosti neco neudelala, nebo tvojemu priteli! proste vam ten vztah nepreje...ale klobouk dolu pred tvojim klukem a tebou! priznat se a odpustit to je kumšt! takovych lidi je malo...! ona podle me vyuzila situace ze je tvuj pritel v opilem stavu a tak ho svedla, aby mela poté duvod vas od sebe dostat! no ja bych ji to dala tvrde najevo at vas necha...ja vim asi ste se o to uz pokouseli, ale proste nevzdavat se! nebo to rict nekomu jejimu blizkemu at si s ni udela poradek! proste rict to nekomu na koho ona da...! jinak tez nevim jak bych to resila! hodne stesti!

snoopy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Když říkáš , že se vidí i v práci tak tenhle nemá smysl a to je to , že si vimění sim kartu u telefonu , ale druhá varianta by tu ještě byla - a to je ta , že si sní o tom promluví v soukromí a vysvětlí jí , že jí nemiluje a nechce s ní bejt . Ona to buď pochopí nebo nepochopí a bude dělat dosno pořád .

Hodně štěstí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]