Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni, prosím o radu. Přítel mi byl před 3 měsíci nevěrný (úlet na jednu noc v alkoholovém opojení)přiznal se, lituje, nic k ní necítí. Dal mi na vybranou, zda s ním po tom všem chci zůstat. Já se rozhodla dát mu šanci.
Vše by bylo v pořádku, kdyby mu ta dotyčná stále nepsala. Teď si vymyslela, že 3 měsíce nedostala menstruaci. Přítel ji doporučil udělat si test, ale ona to stále odkládá, podle našeho názoru si vymýšlí (je vážně nemocná, bere množství léků a hormonů a těhotenství by bylo rizikem, ke všemu se přítel do ní neudělal - neudělal se vůbec)Partner na její SMS, týkající se těhotenství nereaguje, na ostatní reaguje pouze ze slušnosti - jsou kamarádi z dětství, kolegové v práci)
Bojím se, co vymyslí příště. podle mně je do něj zamilovaná a vadí jí, že náš vztah po nevěře nezkončil - dokonce se zlepšil.
Jak byste tuto situaci řešili? Děkuji K.
Ahoj, je fajn, že si svému příteli odpustila, mívala jsem ten samý problém s tím, že mi sice přítel nezahnul, ale obtěžovali nás jeho"fanynky"... Nereagovali jsme na sms, přestali jsme ty děvčata zdravit a je to přestalo bavit, ale jak píšeš, že jsou kamarádi z dětství a kolegové, mým názorem je jí to říct do očí, slušně at vám dá pokoj a ukázat ji, že jste štastni..Zkuste se s ní sejít, nebo jít náhodou okolo a říct ji to. jinak nevím
Když říkáš , že se vidí i v práci tak tenhle nemá smysl a to je to , že si vimění sim kartu u telefonu , ale druhá varianta by tu ještě byla - a to je ta , že si sní o tom promluví v soukromí a vysvětlí jí , že jí nemiluje a nechce s ní bejt . Ona to buď pochopí nebo nepochopí a bude dělat dosno pořád .
Hodně štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.