Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otrava zubem

Od: berry11 odpovědí: 9 změna:

Dobrý dvečer, je možné dostat otravu zubem po návštěvě od zubaře?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Otrava "zubem"? - to slyším poprvé v životě... Jak se to projevuje?

krkovicka*
hodnocení

0x
Zubem?Určitě ne.dnes je vše v ordinaci sterilní.Až na toho HIV pozitivního zubaře co vykonával praxi.Ale to sem nepatří.Prostě ne!.Jestli to zlobi,dejte tomu dva dny(pere se to s tělem) a potom když ani to neustane,dojděte si znovu k zubaři.Dnes vše udělají honem-honem a dopředu neví jak se zub,dasen bude hojit.

hodnocení

0x

Pokut měla ten zub v tlamě zmije, tak docela klidně. A je jedno, jestli to bylo u zubaře, či jinde. *smich*

Pokud ale myslíte třeba od amalgámově plomby, byl byste asi první. Otrava se ale dá získat od neléčeného zubního váčku.

berry11
hodnocení

Byl jsem jen na kontole...zjistila mě tam kaz pěkně hluboko...

vyvrtala mě to...potřela nějakou smdící vodičkou a provizorně zadelala a objednala mě za 3 tejdny..

jj šup šup...něbyl jsem tam ani 10 minut..

..stále mě boli pusa...já jen doufam ze to tam je dobře vyčistěni než to zadělala...infikci bych dostat nechtěl, otravu od zubu jsem už jednou měl..

sargo*

No jo, tak to fakt prostě bolí. Však je to první den :) Vím že mi zubařka nějak vysvětlovala, proč je tam ta přestávka technická, ale už jsem to zapomněla, kromě toho, že tam fakt být musí... Infekci bys nejspíš poznal, to bolí jinak a měl bys to tam horké - počkej dva tři dny a když to bude pořád bolet a nebude se ta bolest zmenšovat, tak tam zavolej - ale co bys chtěl první večer, je to do masa... brufen a dobrý film k tomu :)

hop®
hodnocení

0x

Pokud Vás doktor nehryznul, tak těžko. Otravy od špatně ošetřeného zubu jsou výjimečné...

berri11
hodnocení

Uff... tak to jsem si oddychnul...Děkuji Všem za odpověď :)

hodnocení

0x

Když je kaz hluboko, lékař jej vyvrtá a dá tam něco k otupení nervu. Dříve se říkalo, že je to arsen, dneska už prý dávají něco jiného. Provizorně zadělat, působí to na ten nerv. Po čase vyndat, vytáhnout už necitlivý nerv a zadělat už nastálo. Také jsem to měla, doktor mi říkal, že kdyby mě to bolelo tak silně, že to nebudu moci vydržet, ať to vydrápnu ven. Ale vydržela jsem to pokaždé.

Takže lékař neotrávil Vás, ale ten zub. Až Vám ho zadělá napevno, ani nebudete o ničem vědět.

Zub člověka neotráví, spíš ho může otrávit pančovaný chlast, muchomůrka zelená, nebo divadlo, které předvádí naši politici. Jaga.

cobrak*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]