Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
prosím poraďte jsem trošku zoufalej
, předminulý týden jsem objednal novou kuchyňskou desku osobně přímo v prodejně, minulé pondělí mi volali že desku dostali a je připravena k vyzvednutí no jenže co čert nechtěl po menší nehodě doma je nakonec celá kuchyň na vyhození
již v pátek jsem psal storno objednávky a dneska od nich přišla odpověď že to nelze že zboží je navíc déle než týden u nich a kontaktovali mne telefonem přitom již v tomto nemají pravdu je to dnes teprve týden a že zboží musím vyzvednout. Proto prosím mám nějakou šanci uspět nebo jak bych měl postupovat?
Předem mockrát děkuji za rady.
2x
"již v pátek jsem psal storno objednávky "
Neznáme obchodní podmínky, nevíme, jak byla objednávka uzavřena. Ale prodejna svoji část smlouvy do písmene splnila a s tvojí kuchyňskou nehodou nemá nic společného. Možná by bylo vhodnější tam dojít osobně, vysvětlit situaci a zkusit se domluvit na nějakém kompromisu, třeba stornovacím poplatku. Pokud prodejna nemá možnost udat desku někomu jinému, tak po ní nemůžeš chtít, aby nesla následky tvé nehody.
Přiznám se obchodní podmínky neznám taky
a na internetu je taktéž nemají.
Objednávka byla uzavřena způsobem - Dobrý den, tento dekor desky bych chtěl objednat, paní si vzala sešit do kterého napsala dekor, rozměr, mé příjmení a telefon a že mě budou kontaktovat toť vše. Když mě kontaktovali právě minulé pondělí tak mi paní říká akorát desku sundaváme z auta, chlapi ji teď dovezli, můžete si ji vyzvednout.
Nehoda byla že mi vyhořela půlka bytu vím že za ni nemohou ale má vina to také nebyla
.
Prodejna právě není v mém městě takže než se tam dostanu chtěl jsem dát vědět aspoň mailem nabízel jsem jim právě že jsem ochoten se domluvit na nějakém stornopoplatku ale bohužel bez úspěchu
.
O jakou jde firmu? VOP musí na webu mít.
doplněno 29.01.13 02:00:Intemo, s.r.o. (IČ 639 10 560) má dva jednatele:
Ing. Vladislav Bednář (od 20. 2. 1996) 377 01 Jindřichův Hradec III, K vilkám 810 Tel.: 777 210 230 E-mail: Vladislav.Bednar@intemo.cz
Miloš Bednář (od r. 2001) 377 01 Jindřichův Hradec III, Na Výsluní 842 Tel.: 777 210 250 E-mail: Milos.Bednar@intemo.cz Zkuste kontaktovat jednoho z nich (já bych dala přednost Vladislavovi - to by měl být majitel) a dohodnout se s ním.
___ PS: Na webu jim chybí víc povinných informací.
0x
Obávám se, že - jelikož jde o materiál upravovaný/vyráběný ´na míru´, se stornem zdarma už neuspěješ. Možná by ale prodejce byl ochoten se spokojit s neodebráním desky a zaplacením stornopoplatku (těžko ovšem říct, v jaké výši) - s tím, že by desku prodal dál někdy posléze.
Další možností je nechat torzo kuchyňské linky udělat podle původního, tedy se deska bude i tak hodit.
A možné je i desku zaplatit a odebrat a nabídnout k prodeji jako ´bazarovku´.
No jo - nakupila se ´smůla´, zkus je ještě jednou ´ukecat´, ale prodejce nemůže nést náklady ani za nehody u kupujícího...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.