Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ztloustnout?

Od: ducati996* odpovědí: 18 změna:

Ahoj všem,chtěl bych se zeptat,zda někdo nemáte zkušenosti s tím,jak nabrat na váze. Měřím 183cm a vážím 60kg. Problémy s jídlem žádné nemám,jím hodně,často a úplně všechno. Od smaženého po zeleninu,sním vše. Ale pořád mám váhu kolem 60kg. Děkuji za rady.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

2x

Šmarjá, to jsou rady! Nechcete se rovnou cpát betonem? To bude na váze vidět raz dva *cert*

Ze sladkého, tučného a mekáčovitého možná nakonec přiberete, ale nejsem si jistá, jestli ta podivná ňahňavá hmota, která tím nabyde, je skutečně to, co chcete. Jak tu už zaznělo, jíst pravidelně, jenom víc - a samozřejmě DOBŘE, protože stejně jako dům, který postavíte z bláta, vám spadne na hlavu, tělo postavené z humáčů vám nebude při prvním problému fungovat ani zdaleka tak dobře, jak by mělo. Lepší hubený a z kvalitních věcí než zdálivé optimum z piva a zmrzliny. Víc než kde jinde tady platí, že důležitá je kvalita, nikoli kvantita! *frajer*

ron*
hodnocení

1x

Dobrý den.

A jak jsou na tom s váhou rodiče, příbuzní? Někdo má štíhlost danou geneticky. Může jíst sladké, slané, mastné a nepřibere.

mowla*
hodnocení

0x

Pokud chceš nabrat svalovou hmotu, cvič s vysokou zátěží (cca 90 % maxima) málo opakování (cca 3 - 5) v několika seriích.

Pokud chceš nabrat tuk, pendluj mezi cukrárnou, ´mekáčem´ a pivnicí - ale tohle ´leze do peněz´... ;)

ducati996*
hodnocení

Sladký mám rád,v mekáči jsem taky dost často a pivo mi moc chutná :D Tak nevím kde je chyba,musím asi přidat :)

mirunka01*
hodnocení

0x

No mám přítele,který má ten samý problém jak ty...kdyby jsi se zeptal,jak zhubnout,tak to bych i vedela,ale s tímto si nevím nejak rady*nevi*...a nejaké zdrav. problémy nemás?

ducati996*
hodnocení

Žádné zdravotní problémy nemám.

au1
hodnocení

0x

jééé tvoje problémy bych chtěl mít :D já mám 130kg (naštěstí jsem moooc vysokej takže to moc není poznat že jsem těžkej), a nemůžu zhubnout :) ale tak zkus jíst předtím než půjdeš spát, sladký, smažený, nejez několikrát denně ale třeba jen 3x za den se pořádně naper :D prostě žij nezdravě, ale bacha, je to hodně návykový .)

ducati996*
hodnocení

Jím sladký a smažený dost často i před spaním.Dalo by se říct že nezdarvě žiju :-D Brambůrky apod,to je moje :-D ale kila nikde...

limosk
hodnocení

0x

Zdravím, v lékarně se prodávají výživné nápoje (koktejly), které se pijí mezi jídly. Doporučují se např. i starým lidem, nebo lidem po operaci, kteří nemohou sníst dostatečně jídla. "Hubeným" se doporučují jíst "navíc" k běžné stravě. P.S. Ráda Vám pár kilo přenechám...;)

ducati996*
hodnocení

Nějaké koktejly mě napadly,akorát nevím jaké by se hodily pro nabrání váhy.Stavím se poptat v lékárně :)

mirunka01*

Tak snad to pomuze...je možné,že třeba i výdej energie je vyšší nez příjem...a tudíž nemůžete nabrat na váze,nevím jaká je vaše celodenní aktivita,ale držím palce at ty koktejlíky zaberou:);)

ducati996*
hodnocení

Jím dost a skoro celý den v práci sedím za volantem,takže by to problém být neměl,ale kila nejdou nabrat.

mirunka01*
Při přibírání na váze by jste měl jíst pravidelně zhruba 5x denně. Každý den začněte velkou snídani.Snídaně může být zhruba okolo 7:30. Můžou to být například cerálie s mlékem či vločky s mlékem atd. Na snídani nešetřete a naberte si pořádnou dávku. Snídaně by měla být naše největší jídlo. Prostě snídaně je základ. Kolem 12:00 bude následovat oběd. Na oběd je ideální maso + příloha. Jako maso je ideální kuřecí maso, hovězí maso, vepřové maso, krutí maso atd. Jako přílohy jsou vhodné těstoviny, rýže či brambory.Následuje pak v 15:00 svačina, což je menší jídlo, ale opět by jste měl příjmout dostatek bílkovin a sacharidů. Pokud chcete přibrat tak by jste měli jíst alespoň 2 gramy bílkovin za den na 1 kg vaší tělesné váhy. Dalším jídlem je Večeře v 18:00. Ideální je kvalitní maso + příloha. V 21:00 je Večeře 2kde je dobré příjmout bílkoviny, které se déle trává například tvaroh či speciální protein na noc.Zkuste to chvili takovýmto způsobem třeba,nebude to vidět hned za týden,ale třeba za měsíc uvidíte pokrok:)

coell*
hodnocení

0x

Když chceš přibrat na váze, a neublížit tím svojí peněžence, tak pij hodně limonády, jez hodně kolbás a párků, není to drahý, je to dostupný a efektivní.

bruno*
hodnocení

0x

Tak jo kamarade, odpoved na tvoji otazku je jednoducha: GOMAD. GOMAD je anglicka zkratka pod kterou se zkryva "gallon of milk a day", v preklade "galon mleka denne". Galon je v prepoctu kolem 3,7 litru. Klidne si tuhle metodu vygoogli, pokud ti nedela anglictina problem najdes zpoustu informaci. V skratce se jedna o to ze denne popri normalnim jidle vypijes velike mnozstvi mleka. Tekutiny ti nezpusobi stejny pocit plnosti jako tuha strava, proto nebude problem tohle do sebe dostat. Mleko obsahuje pomerne hodne kalorii a taky ma vynikajici nutricni hodnotu, a taky je aboslutne dostupne, v tom se skryva uspech tehle metody. Nezapomen popri tom mleku ale taky normalne jist tuhou stravu. Na zaver bych te ale upovedomil ze touhle metodou pravdepodobne naberes znacne mnozsti tuku a jenom mizive mnozstvi svalove hmoty. Takze moc ale opravdu moc dobre zvaz jestli chces nabrat hmostnost za kazdou cenu i za ceno ze to bude jenom tuk. Totiz jednoho dne se mozna rano zobudis a uvedomis si ze mas pod kosily osklivy pupek a ovisajici bradavky, a to nikdo nechce. Teda abys to pak nemusel jednoho dne zhazovat jako taky vul zpatky. Doporucuji ti proto zvazit cestu posilovani, cim naberes svalovou hmotu a jenom mensi mnozstvi tuku. Pri posilovani take muzes dodrzovat GOMAD a hlavne jist hodne proteinu. Timhle spusobem zabijes 2 muchy jednou ranou _ konecne naberes hmotnost a taky si hezky vyformujes telo.

hop®
hodnocení

0x

Na přibrání na váze fungoval mnoha lidmi odsuzovaný Herbalife, při správném režimu. Ale u Vás to může být i zdravotní problém, podobné potíže způsobují třeba poruchy štítné žlázy, zkusil jste se zeptat u odborníků?

tomasgulas
hodnocení

0x

Měl jsem kamaráda, který by seschlý jak prut a záda měl jako sešlapaný rýč. Pořád chtěl přibrat. Dělal pro to všechno, dokonce si i na noc natahoval budík a měl připravené jídlo. Říkal jsem mu, že to má dané a jenom jídlem nikdy nepřibere. Za týden mi volal, s velkou pompou, že přibral už 2.5 kila. Tak jsme se šli vožrat, 2 dny jsme byli v lihu a nejenže ztratil těch 2.5 kila, ještě další 2 šla dolů *smich*

Nicméně nakonec přibral. Začal posilovat, už je to delší doba a vypadá dost dobře. Už ne jako sešlapaný rýč ;)

lucka*
hodnocení

0x

Ahojky, no snaž se jíst třeby třikrát denně a víc toho jídla a na večer hlavně jez a taky přiměřeně cvič a sportuj.

Ale každopádně si dej pozor!: Já měla ještě před půlrokem 42 kg a věděla jsem že to je málo atak jsem se snažila přibrat

a teď mám 50 kg a už jsem si na ty dobroty zvykla a teď se musím snažit moc nepřibrat:( takže na to si dej bacha.

Sladkosti a tučná jídla nekonzumuj nadměrně (dej si třeba jen pár kvalitních sladkostí týdně) a ez hlavně mléčné

výrobky(máslo,jogurty...),luštěniny a pij hodně plnotučného mléka, nezapomínej také na zeleninu a ovoce.:)

Hodně štěstí:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak ztloustnout

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]