Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výmaz z trestního rejstříku

Od: mirunka01* odpovědí: 13 změna:

Dobrý...chtěla bych se zeptat,přítel dostal pred 4 roky podmínky,která se mu promítla v trestním rejstríku,končí mu 2.10.2012 a kvůli zamestnání by si záznam chtel nechat vymazat.Vymazává se podmínka automaticky z rejstříku trestů,nebo se o to musí nějakým způsobem žádat? Díky za radu

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirunka01*
hodnocení

pardon podmínku

hodnocení

0x

Podle mě se automaticky vymazává.

Když se ale zeptáte na Městským Úřadu kde se o výpisy žádá tak tam vám to řeknou přesně.

mirunka01*
hodnocení

Myslíte,že na Městským úřadě mi řeknou,zda dojde k automatickému výmazu?No zkusím se poptat..děkuji za odpoveď :)

ohneta*
hodnocení

0x

Měla by se vymazat automaticky, ale nejsem si jist jestli to je ihned po jejím vypršení. Myslím, že až po nějaké době, ale to snad ještě nějaký rádce upřesní.

mirunka01*
hodnocení

Díky...právě to bych potřebovala vědět,zda je to hned..nebo az po nejaké době,ale díky...zkusím to dozjistit :)

hanher*

Mám dojem, že je tam ještě roční ochranná lhůta.

mirunka01*
hodnocení

ach tak...tak děkuji

mike32*
hodnocení

0x

Po vypršení lhůty se automaticky vymaže ... pro jistotu bych si po uplynutí lhůty udělal výpis z TR a případně kontaktoval soud, který podmínku uložil ...

mirunka01*
hodnocení

Díky,díky...právě o to mi jde,zda je to automaticky,nebo se musí žádat soud o tzv. zahlazení trestu(výmaz)...jde mi hlavě o dobu trvání výmazu...protoze rejstrík trestu potrebuje přítel k nástupu do zaměstnání

hodnocení

0x

Ono jde taky o to jestli přítel chce nastoupit třeba jako ochranka a dostal podmínku za rvačku tak mu to může pomoct.

Jestli ale chce nastoupit třeba jako ,,pokladník" a má podmínku za krádež peněz tak ho asi nevezmou.*nevi*

mirunka01*
hodnocení

jasne tomu všemu rozumim,ale podmínka mu končí 2.10 tohoto roku...tak proto se ptám,jak pak dlouho trvá nez mu vymažou tu podmínku z rejstříku...jestli hned po uplynutí podmínky 2.10.2012...nebo az treba za nejaký čas:)

V ,,naší realitě" i kdyby tam byla lhůta 1měsíc tak to stejně bude trvat půl roku.*ee**plac*

mirunka01*
hodnocení

Jj to máš teda pravdu no uvidíme,necháme se překvapit..díkes

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]