Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roky bez volna, uz to nezvladam

Od: mikyalenka* odpovědí: 3 změna:

Potřebuji poradit jak dál koupily sme spřítelkyní byt potom náhle zemřela a já musel viplatit holky a vzal sem si úvěr zatim to splácim ale už sem mnoho let bez volna i výkendu jak by sem nebyl v práci dva nebo tři dny v práci tak bych neměl na zaplacení a hlavněuž to psychicky nezvládám tak nevím jak ztoho ven tak prosím oradu děkuji za kladné vyřízení.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mole
hodnocení

0x

Pokud jste v situaci, kdy nezvládáte platit, zvažovala bych prodej bytu. Pokud jste si pořídili s přítelkyní větší, tak bych šla do něčeho maličkého. Asi bych v takto blbé situaci moc nepočítala, o kolik jste už přišel, problém je, že v posledních letech reality klesly a kdo si u nás koupil před pár lety 3+1 za 2mil. tak dnes tady tyto byty prodávají za 1,4mil. atp. Ale raději bych to podstoupila, pokud se tím smaže Váš dluh, než riskovat, že v práci padnete vyčerpáním, z nemocenské platit nezvládnete a zaděláte si na potíže s exekutory. Nebo se zkuste domluvit v bance na přeúvěrování s nižší splátkou.

iz*
hodnocení

0x

Další možností by bylo sehnat lépe placené zaměstnání, abyste nemusel dělat tolik přesčasů a občas si vzít dovolenou. I kdybyste z finančních důvodů nikam nejel, alespoň byste si odpočinul a nasbíral další síly.

Není-li ve Vašem regionu taková práce, přiklonila bych stejně jako rádce přede mnou k prodeji. Zdraví máte jenom jedno a případná finanční ztráta je podle mne méně bolestná než ztráta zdraví.

pt®
hodnocení

0x

Ještě mně napadlo, co kdybyste k sobě do bytu vzal některého kolegu, který musí do práce dojíždět a mohl by se s vámi podělit o poplatky. - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]