Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HISTORIE V PAMĚTI PC nastavení smazávání?

Od: koren* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nejsem šmírák, ale zajímalo by mě, jak je možné že když má sestra odejde z internetu a já si sednu na pc za ní, a podívám se do historie, není tam ani jedna stránka?...Těsně před tím dvě hodiny brouzdala po internetu a vše je smazané. Že by smazala historii v uplynulé hodině nebo do konce věků, jak dává pc vybrat, to bych chápal. To je snadné, to umím taky. Ale do panelu historie vůbec nešla, na židli u pc jsme se střídali. Pouze se odhlásila z emailu. Já jak sem potom hledal kde byla, našlo to jenom stránky navštívené mnou! A ne ty po ní. Jak je tohle možné?...Může mi to někdo prosím vysvětlit?..Nechci šmírovat svoji sestru, je mi to docela jedno, kde chodí, ale chci to umět taky, odejít z pc, aby po mě nic nezůstalo. kdyz se zeptat sestry jak to smazala, pošle mě do prdele co ji šmíruju, tak žádám o radu jak po sobě nezanechávat stopy, vás. Díky moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

standatttt
hodnocení

0x

pouziva anonymni mod v prohlizeci...:) = standard

praivo*
hodnocení

0x

Jaký to byl prohlížeč? Některé, třeba ty na jádru Chromia, umí tzv. anonymní surfování, kdy se neukládá historie ani cookies. Tohle běží jen třeba v jednom okně, takže stačí, aby ho zavřela, a ty si prohlížíš web znovu z běžné relace, kde se zvolené položky normálně ukládají...

"třeba ty na jádru Chromia" - Umí to většina prohlížečů. ;)

doplněno 24.09.12 00:26:

koren: Kurňa povidám, že anonymní režim má dnes skoro každý prohlížeč. To je jako mluvit do zdi. *zed*

koren*
hodnocení

0x
Je to prohlížeč google chrome. Anonymní režim tam je, plati pouze v jednom okně a nezaznamenáta historii ani cookies. Pak okno zavřu a vše funguje normalne. Jenže pokud mam tohle tajné okno otevřené, je v jeho levém roku černobílá ikonka špióna v klobouku. Tohle sestra nepoužívá. Leda ze by se ikonka dala nejak vymazat.. Nebo muze to byt jeste neco jineho.?..vždy kdyz zavře svoje okno tak otevře prohlížeč znovu a pustí me tam teprve az ma otevřené to nové okno. Tam uz se historie zapisuje normalne.. Je mi to záhada.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma anonymní okno

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]