Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má cenu podstoupit léčbu růstu hormonem?

Od: toreet* odpovědí: 7 změna:

DObrý den. Připadne mi že vůbec nerostu. Bude mi 15 a měřím sotva 165.Vím není to nejmíň ale vadí mi to. :-/ . Jelikož už 2 roky cvičím tak je dost možný že to mám tím způsobený. Mám čekat a doufat že ještě vyrostu? či skusit Růstový hormon. Mám 2 přátele kteří ho použili. Momentálně jsou tlustí a mají tak 2 metry. A todle bych zrovna také nechtěl. Má to cenu? Malý či vysoký a tlustý? :-/ .

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

NE - nemá...

Velmi pravděpodobně ti žádný lékař růstový hormon neaplikuje a zkoušek z podobnými ´medikamenty´ bys mohl zanedlouho, o to však déle - velice litovat!

doplněno 23.09.12 16:29:

Oprava: ..."zkoušek s podobnými"... pochopitelně...

*smich*

doplněno 23.09.12 16:38:

Nejde...

Výška je daná geneticky - takže budeš v dospělosti podobně vysoký jako rodiče...

Ale zatím se nemusíš vůbec ´děsit´ - já jsem v cca 16 jenom za prázdniny vyrostl o 10 cm, v 15 máš ´času dost´...

;)

Navíc - mít dva metry výšky bych já osobně nechtěl - furt si dávat pozor na hlavu...

*smich*

toreet*
hodnocení

Vím.Je to riskantní. Ale taková výška..Jde to nějak zlepšit stravou? na vitamínech atd..? Děkuji.

martinaa*
hodnocení

2x

Osobně bych žádné hormony nebrala... mám plno známých, co mají méně, jak 165cm, a žijí spokojeně. Prostě každý je nějaký, někdo je velký, někdo malý, někdo hubený, tlustý, zrzavý, blond...

Přítel vyrostl v deváté třídě za rok o 30 cm, a to nekecám, chtěli ho vzít do nemocnice na pozorování. Dnes má 2,09 a shánět oblečení a boty je nadlidský úkon, nehledě na snížené stropy, že:)

figurek*
hodnocení

2x

ve čtrnácti na ZŠ jsem byl třetí nejmenší ve třídě, do osmnácti jsem vyrost na 185, růst jsem přestal v devatenácti na výšce 193. Tak nezoufej a nepropadej mindrákům.

Moje rada: bobule neber ani do ruky. Je to hodně špatný nápad.

artik*
hodnocení

0x

léčit tě bude lékař?

toreet*
hodnocení

Já zatím nevím. Řešilo se to ve 13 letech kdy jsem měl 150cm. Odložilo se to na 15 let podle mé výšky. V lednu mi je 15 a mám 165cm. Řešit se to bude na 15leté prohlídce. Tak se chci předem poradit s lidmi než doto jít a nevědět o tom nic.;) (Všichni kamarádi v mojem a mladším věku jsou vyšší.)

doplněno 23.09.12 16:38:

*dotoho jít.

sunlove*
hodnocení

0x

To neřeš, já bych to neviděla tragicky. znám kluka, který v osmnácti porostl za prázdniny 10 cm. Kdysi chodili kluci na vojnu a vraceli se o pár cm vyšší. Já mám syna, který má 13 let a měří 150 cm, doktoři to vidí jako normální, takhle malých je jich ve třídě víc. Najeď si na rustovyhormon.cz. Jsou tam různé tabulky a grafy, i lékař tam radí. Určitě ještě vyrosteš:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]