Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádcové,
zítra nás čeká v práci rozloučení s kolegyní. Dárek a kytku jsem už zajistila, zbývá mi vymyslet nějaké "přáníčko", kam bychom se všichni podepsali a co by jí zůstalo "na památku"... Pracovala s námi dva roky, je to žena, něco přes 40 let.
Nápady už mi všechny došly Jak vy jste se loučili s kolegou/kolegyní? Máte nějakou vtipnou básničku?
Děkuji!
Dobrý den.
Básničku nemám, ale když jsme se my loučily s kolegyní, věnovaly jsme jí společnou fotku s přáním. Součástí toho přání byla pozvánka do oblíbené restaurace na setkání "bývalého i současného pracovního kolektivu". Bylo tam uvedeno konkretní datum. Kolegyně odcházela také nedobrovolně, ale plánované společné setkání ji moc povzbudilo a potěšilo. Nezůstalo jen u jednoho takového setkání.
Míšo, ty trumbero. Tos to nemohla napsat dřív? V práci mám kolegu, tomu stačí sepsat, věk, práci, koníčky, co má dotyčný rád a podobně a on složí báseň na celou stránku. Stačí vytisknout ozdobným písmem, eventuelně doplnit grafikou, podepsat a zavařit do fólie a vždy to má velký úspěch. Ale takhle na rychlo to nejde. To sis měla vzpomenout dřív.
Ach jo, Láďo, i tak děkuji Bylo to dost narychlo, včera jsem přijela z Moravy a dnes jsem byla rychle zajistit kytky (ještě k tomu dvě kolegyně slaví narozeniny) a dárky... Ale budu si to pamatovat, a až budu nějakou tu "blbinu" potřebovat, obrátím se na tebe (resp. na kolegu) - pokud dovolíš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.