Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, zda existují nějaké knihy k prodeji přes internet pro samouku starořečtiny? Hledal jsem pomocí googlu alespoň půl hodinu, ale nic jsem nemohl najít.
Ještě tak před 30 lety se v antikvariátech vyskytovaly tyto učebnice z doby monarchie a I. republiky. Ptal jsem se tenkrát-jen ze zvědavosti,- jednoho vzdělaného Řeka, zda se v Řecku ještě učí starořečtina Odpověděl, že na gymnáziích a na vysokých školách ano, ale lopatáři ji neznají, jen vzdělanci. Takže shánět po antikvariátech, určitě ji časem ještě seženete, bývalo toho plno.
Dobře, děkuju. Podívám se do antikvariátů poblíž. A ještě se chci zeptat, neznáte někdo tuto knihu?
librilatini.cz/...
Nechápu, jestli to je pouze kniha ve starořečtině, nebo to je kniha pro učení se starořečtiny?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.