Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, na půdě domu s byty jsem našel kosti, když jsem hledal dál(ještě jsem je nenašel všechny), našel jsem kost: lidský palec a radius s ulnou, pak jsem našel další prsty u nohou i rukou a pár kloubů a lopatky.Mám hledat dál, nebo to říct policii. Rodiče už to ví a říkají že je to bezdomovec, ale tato půda potřebuje celkem dva klíče. Vše je zamčeno.Je tam i jiné haraburdí.
Myslíte, že by někdo ze sousedů mohl někoho zabítt?
doplněno 22.09.12 17:36:není to vtip
doplněno 22.09.12 17:42:lopatku asi ne
doplněno 23.09.12 11:22: Tak jsem zjistil, že jsou kočiší
měli dírky na drátkování trakže asi pomůcka a kočiší kosti
Dobrý den. Nalezení lidských ostatků je povinnost nahlásit! Pokud to není vtip, pak určitě ohlaste nález policii.
doplněno 22.09.12 17:27:Neznám Vaše sousedy, takže těžko lze posoudit, čeho jsou schopní. Ale v místě nálezu se dál moc nevrtejte a ohlaste to okamžitě!
doplněno 22.09.12 17:40:Nemusí to být nutně bezdomovec. Může jít o někoho, kdo je pohřešovaný..S tím není žádná sranda, splňte svoji občanskou povinnost a uvědomte o svém nálezu policii.
doplněno 22.09.12 21:57:Tak jsem to samozřejmě nemyslela.
Vzhledem k tomu, že jde pouze o kosti a ne tlející mrtvolu, je onen člověk po smrti již delší dobu. Nicméně s ohlášením nálezu neváhejte, klidne využijte tísňovou linku a popište jim to co zde.
A nemohla by to být pomůcka která sloužila ve škole třeba pro budoucí lékaře? Jen je teď rozházená po půdě?
DĚKUJI ZA HODNOCENÍ
No, to by snad tazatel poznal, že kosti by měly dírky kvůli "sdrátkování", ale jako možnost bych to nevylučoval!
HOPE ale @tartaros nepíše zda byly v nějaké bedně nebo volně atd.a zda na kostech byl stoletý prach.Dírku má tazatel i v zadní části těla a nevidí si na ni
Dobrý den,
na to, že tak perfektně znáte lidské kosti mě Vaše otázka dost překvapuje. Navíc si neumím představit, že by si toho strašného smradu nikdo nevšiml. Také reakce Vašich rodičů "je to bezdomovec" je divná, zvláště, když se po této jejich reakci dále ptáte, jestli to máte ohlásit... to Vás tam jako po té definici sami znovu poslali?
Osobně Vám nevěřím ani slovo, ale nic ve zlém, třeba jste člen Rychlých šípů.
Nějak se mi to celé nezdá. Vy jste medik, že znáte rádius, ulnu a podobné odborné názvy? Laik by jen řekl - kosti. A někdo by těžko i poznal, zda jsou lidské či zvířecí.
Dokud byly na těle tkáně, které hnily, muselo to tam strašně páchnout. To jste si nikdy ničeho nevšimli?
Protože už se jedná pouze o kosti, musela uplynout velice dlouhá doba. To na té půdě nebyl nikdo třeba 40 - 50 let?
Rodiče se chovají divně. Já bych asi zpanikařila, pak se šla sama podívat, abych nedělala zmatky a pak volala policii. A oni jen tak utrousí: To byl bezdomovec. A jsou v klídku.
Přiklání, se spíš k názoru, který tady už padl. Nějaký medik kdysi odtáhl na půdu model kostry /my mu na škole říkali KAREL/ a ta se tam časem rozpadla.
Když půda potřebuje 2 klíče a vše je zamčeno, jak jste se tam dostal Vy?
Připadá mi to celé jako zjitřená fantazie. My jednou našly s kamarádkami ve staré stodole nahou lidskou nohu čouhat z hromady haraburdí. Utekly jsme s řevem. Šli se tam podívat stateční tatínkové - a byla to stará vyhozená figurína, jaké se dávají do výloh. Ale vyděsila nás hrozně.
Tak nám aspoń po ohlášení na policii napište, jak to celé dopadlo. Jaga.
Pardon: Přikláním se /tedy já/...
mě se zdá že v tom mají prsty rodiče podle reakce Maminka a Tatínek jsou vrazy
protože by to šlo hodně cítít a kdybych to cítil u mě doma tak bych se tam šel podívat v tu chvíli bych oběvil hnijící mrtvolu a volal bych policii. A přesně tak kdyby mi někdo řekl máš na půdě mrtvolu tak bych se tam šel podívat hned.
a taky bych se nedivil kdyby tazatel už na nic neodpověděl a na půde hnila další mrtvola
Pokud se jedná o lidské pouze kosti tak to tam musí být strašně dlouho tkáň se už totiž rozložila a to byly kosti rozházené? kdyby tam někdo pohodil mrtvolu kosti by byli asi složeny leda že by je později kuny nebo kočky rozházely nebo by tam už někdo pohodil jenom kostru? No všecho je možné ale vrah co to udělal už bude určitě hodně starý nebo mrtvý nic méně to musíte nahlásit policii. To máte ještě dobré já sem jednou našel mrtvolu uchlastaného chlapa u nás nazahradě, nic příjemného no a potom sem balil do pytlu chlapa po nehodě co měl rozstřelenou hlavu o nárazník auta taky nic hezkého
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.