Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ho ziskat zpatky?

Od: blbka odpovědí: 8 změna:
Dobry vecer muj pribeh je pomerne dlouhy tak ho zkusim zkratit...mela jsem pritele, ktery me miloval, a to i pres to, ze musel snaset moje nalady, protivnost a nekomunikativnost. Ja jeho tak rada nemela a ani jsem ten vztah nebrala vazne, ne ze bych se s nim necitila dobre, ale mela jsem takovy pocit ze se mu musim podridit ve vsem a takova jako svazana. Taky mu strasne vadilo to, ze jsem si psala a chodila ven s jeho sousedem, ktery by semnou chtel chodit. Asi jsem mu trikrat rekla ze je nastvanej a nebavi se semnou ale pak se to zase urovnalo a takhle porad do kola. Ale abych se dostala k jadru veci... Napsala jsem mu sms, kterou jsem mu oznamila, ze se s nim rozchazim. Jenze druhej den na to me potkal v hospode s tim sousedem a samozrejme ze se nastval. Po par dnech jsem si uvedomila, ze jsem udelala chybu a napsala jsem mu omluvu rekla mu ze si vymazu sousedovo cislo. Odpustil mi. Jenze co ja neudelala druhy den po tom jsem byla zase se sousedem. A ted me nenavidi. A proto bych potrebovala radu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jerrysek*
hodnocení

4x
To by mě zajímalo, co chceš na tohle poradit?! Podle toho, co tu píšeš, si svého (bývalého) přítele zřejmě ani trochu nevážíš. Ono už jen to, že se s ním rozcházíš přes SMS, mluví tak nějak samo za sebe. Raději už ho chudáka netrap, nezaslouží si to. Dej mu šanci najít si někoho, kdo si z něj nebude dělat akorát srandu.

amadeus*
hodnocení

3x

Rada zní: nechte svého ex-přítele žít štastný život bez vás a ničte život zase někomu jinému. Nebo ještě lépe, neničte ho nikomu. Takovou bestii bych ani svému nejhoršímu nepříteli nepřál.

martinaa*
hodnocení

0x

A popravdě - se sousedem jste byla proč, za jakým účelem?

Zkusila bych expříteli napsat, že jste si se sousedem pouze vyjasňovali situaci (pokud je to ovšem aspoň trochu pravda), a Vaše stanovisko je takové, že soused je a vždy bude jen kamarád. Protože milujete právě expřítele a moc Vás mrzí, že jste mu ublížila. Holt si musíte sypat popel na hlavu, když jste udělala takovou blbost.

doplněno 03.02.13 21:25:

Jerrysek - možná si to uvědomila pozdě, ačkoli máš pravdu, pokud se někdo s přítelem rozejde přes sms, je to ubohé. Proto by mě zajímalo, copak se sousedem řešili tak důležitého.

Nedivila bych se, kdyby tazatelku expřítel kopl do pozadí, na druhou stranu se možná konečně poučila. Otázka je, jak dlouho jí to vydrží...

doplněno 03.02.13 21:27:

Jen se, slečno, nemůžu zbavit dojmu, že se sousedem to jaksi nebylo ono, tak jste použila expřítele jako zadní vrátka, co kdyby náhodou. A osobně bych tomu moc nevěřila, protože souseda asi jen tak nevyměníte, takže se udete vídat i nadále a pořád tu bude riziko.

jerrysek*
Podle mě svého přítele nemiluje. Kdyby jo, tak si myslím, že by tady ten dotaz nebyl. Když někoho miluju, tak nemám potřebu si vypisovat SMSky s někým jiným a ještě k tomu s ním chodit ven, nebo ne?! Když někoho miluju, tak nemám důvod lhát. Jasně, každý někdy uděláme chybu, ale tohle už je na mě trochu moc. Kdyby si s tím sousedem vyměnili pár SMS, tak neřeknu.
iz*

Myslím si totéž: Kdyby tazatelka svého přítele milovala, nebyla by tu. Kromě toho v dotazu i reakcích lásku ani jednou nezmínila, prostě "udělala chybu" a chce jej zpátky...

blbka
hodnocení

No on to byl takovej milostnej trojuhelnik. Nevedela jsem co chci, ted uz vim ze chci expritele... A tohle vsechno jsem mu uz rekla poprve kdyz se nastval. Po druhy to bude nejspis tezky kdyz mi napsal ze jsem ho podrazila a tak.
krkovicka*
Co chcete? Nikoho nepřinutíte aby Vás miloval.Svou druhou šanci jste zahodila.Stala se z Vás lhářka.Oprávněně je naštvaný.Být Vaším ex tak už Vám nevěřím ani slovo.Kdo si hraje nezlobí a nikdo na Vás čekat již nebude.Vyřádila jste ho a nejspíš úplně ho odrovnala co se vztahu týče.Teď bude strašně nedůvěřivý a za to můžete jen Vy.Nechte ho někomu kdo si jej zaslouží.Vy to rozhodně nejste a ani nebudete.

lucimera*
hodnocení

0x

Těžko říct, koho jste tedy doopravdy milovala. Pokud by vám na vašem "expříteli" ale záleželo nerozešla byste se s ním přes sms. To je docela neosobní, netaktní a kdyby se se mnou například někdo rozešel přes sms, byla bych hodně popuzená. Ve vztahu je velmi důlěžitá důvěra a pokud už vztah neklape a není jiné možné řešení než rozchod určitě je vždy lepší se sejít a vše si vyříkat - nakonec se věc může zdát úplně jiná a vše se přehodnotí a změní.
Ve vztahu je taky důležité, aby jeden druhého toleroval, takže to, že přítel toleroval vaše nálady a podobně, je úplná maličkost. Vy mu zase tolerujete jiné věci, takže je to takový kompromis.
Ale když říkáte, že milujete svého expřítele, proč jste pořád byla s tím sousedem? Nebylo v té chvíli snažší tedy od jednoho upustit a začít pořádně pracovat na vztahu s tím druhým? Jistěže se stane, že člověk udělá chybu, ale být vaším přítelem, těžko říct, jestli bych vám ještě po tom všem dala ještě další šanci. Myslím, že bude nejlepší se nad tím vším pořádně zamyslet a urovnat si v hlavě, koho tedy vlastně milujete - nemá smysl snažit se být s někým, koho si nevážíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]