Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vylepsit pivo

Od: olgakokoreva odpovědí: 7 změna:

ahoj vsem. vime ze mame prohibici na tvrdy alkohol. chtela sem se zeptat, jestli nemate nejaky recept, cim obohatit pivo, aby jich clovek nemusel vypit deset a byl v nalade ale treba jen tri. dik za recepty. omlouvam se za diakritiku ale nejak mi blbne mobil.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

staci zajit na to kvalitni pivo z domaciho pivovaru nejlepe. Obvykle cepuji i 14tku. to jich 10 jiste nedas a maji plnou zcela odlisnou chuť. chce to hledat.

zajixxx*
hodnocení

2x

Pijte jej brčkem ( slámkou) xD a uvidíte...*ua*

hodnocení

1x

Já bych prohibici už zrušila, protože úplně všichni vědí, jak je jedovatý, jak je škodlivý a jaký to je návykový průser. Alkohol je ďábel. To říkám bez nadsázky. Rozumný člověk si ho odřekne, protože s ním umí zacházet . No a závislákům? Alkoholikům? Pro ty bych pomohla vybrat na věnec se stuhou, "Odpočívej v pokjoji" a na macešky. Žádná škoda pro rodiče, partnery, děti. Všem by se ulevilo. *cert*

jabraka*

Moje řeč,babčo.Já tu mám na skřínce džbánek se slivovicí už asi půl roku a neláká mě k napití.A je velice dobrá.Pivo je pro mě pochoutka po vepřové.Ale dám si jedno,zaženu žízeň a pak další až za dva,tři dny.Nechápu ty alkoholiky.Já si to užil jako dítě,otec byl dobrý hospodář,strávil v hospodě hodně času.Tak asi negativní příklad.

JABRAKA

mowla*
hodnocení

1x

Najdi si slušnou pivnici, kde točí 13° a vícestupňová piva...

"Vylepšovat" dobrý pivo je škoda...

*smich*

chtěl jsi spíš říct : "nejde".

olaf71*
hodnocení

0x

dej si tři šestnáctky a uvidíš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]