Nejste přihlášen/a.
ahoj vsem. vime ze mame prohibici na tvrdy alkohol. chtela sem se zeptat, jestli nemate nejaky recept, cim obohatit pivo, aby jich clovek nemusel vypit deset a byl v nalade ale treba jen tri. dik za recepty. omlouvam se za diakritiku ale nejak mi blbne mobil.
Já bych prohibici už zrušila, protože úplně všichni vědí, jak je jedovatý, jak je škodlivý a jaký to je návykový průser. Alkohol je ďábel. To říkám bez nadsázky. Rozumný člověk si ho odřekne, protože s ním umí zacházet . No a závislákům? Alkoholikům? Pro ty bych pomohla vybrat na věnec se stuhou, "Odpočívej v pokjoji" a na macešky. Žádná škoda pro rodiče, partnery, děti. Všem by se ulevilo.
Moje řeč,babčo.Já tu mám na skřínce džbánek se slivovicí už asi půl roku a neláká mě k napití.A je velice dobrá.Pivo je pro mě pochoutka po vepřové.Ale dám si jedno,zaženu žízeň a pak další až za dva,tři dny.Nechápu ty alkoholiky.Já si to užil jako dítě,otec byl dobrý hospodář,strávil v hospodě hodně času.Tak asi negativní příklad.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.