Nejste přihlášen/a.
Přeji dobrý večer, zvláště pak drobným podnikatelům a účetním. Jsem začínající podnikatel, od 1.2. budu mít trafiku s předpokládaným obratem cca 200 000,-. Vzhledem k tomu, že už teď mě začátek podnikání stál asi 50 000,- Kč - nákup zboží, kauce dodavtelům si nemohu dovolit oravdielně platit účetního. Možná že později kvůli úspoře času toto nebudu chtít dělat, asle v začátcích si zkrátka nemohu vyskakovat. Osobně si myslím, že přepsat faktury do PC zvládnu a potom účetního zaplatím jednorázově na konci roku. Nevím však, jaký program je v této oblasti ten nej Předem děkuji za rady a už teď Vám jsem neskonale vděčný
Ani jeden. Všechno to jsou "kombajny", složité na obsluhu na nastavení. Se spoustou funkcí které ani nevyužijete. Na pokladní deník stačí A5 sešit. Na vedení účetnictví stačí peněžní deník buď na papíře nebo jako Excelová tabulka. Víc potřebovat nebudete.Teda pokud tech 200tis. není měsíční obrat. Potom by to bylo něco jiného.
200 tis. je obrat (zřejmě jste se přepsal a myslel zisk), co se týče sešitu - ten mi připadá v dnešní době trošku mimo mísu i když o jeho funkčnosti nelze pochybovat , jde mi hlavně o to, že program dokáže na konci roku spočítat daně a ostatní ty sarapetičky
Hlavně teď nemám zapotřebí se ještě v začátcích dohadovat s finančákem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.