Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miluji ji, ale má ráda jiného

Od: noname* odpovědí: 7 změna:

Nazdar lidi, potřeboval bych poradit.

Je mi 15 let, miluju jednu úžasnou holku(taky 15 let). Je o ní velký zájem. Jsme kamarádi a jednou už jsem to nemohl vydržet a zeptal jsem se jí, jestli by se mnou nechtěla chodit. Řekla, že bude lepší, když zůstaneme kamarádi a že má vyhlídnutého jiného. Co mám dělat? Díky za radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. S tím asi nenaděláš nic. Smiř se s tím, co Ti řekla - že bude lepší, když zůstanete kamarádi. Tím dala slušně najevo, aby sis nedělal marné naděje na něco víc. Tak jí respektuj a ber jí za kamarádku. Někdy je lepší mít prima kamarádku, než lásku, která nestojí za nic. A z kamarádství se může časem vyklubat docela jiný vztah...Takže není vše ztraceno. Záleží jen na vás, zda mezi vámi někdy ta jiskra přeskočí, či ne.

ladaadal*
hodnocení

1x

Hochu, s tím nenaděláš nic. Na to musí být minimálně dva. Vyhlídni si jinou, která bude chtít tebe a budete spokojeni všichni tři. No a až budete mít třídní sraz po 20ti letech, tak si třeba opravdu řekneš - ještě že mě tenkrát nechtěla. Tak jí pust z hlavy a hurá do života. Nebude poslední, která tě nechá, ale určitě najdeš jednu poslední, která s tebou zůstane.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Je o ni zájem, ona si vybírá. To znamená, že i kdyby s tebou začala chodit, Tak by to nemělo dlouhé trvání. Máš dvě možnosti: zapomenout a najít si holku, která bude mít zájem jenom o tebe nebo se zapsat do pořadníku a čekat, jestli na tebe někdy přijde na chvíli řada.

vladka*
hodnocení

0x

Milý zamilovaný, budeš se muset smířit s tím, že jsi jen kamarád. Nemá smysl si dělat naděje. Možná si k sobě později najdete cestu, ale nebran se tomu poznávat nové lidi a kdo ví třeba se zamiluješ a láska ti bude vrácena..

Bud jí dobrým kamarádem a bud za to rád..

mike32*
hodnocení

0x

Ptáš se co dělat v okamžiku kdy už je naprosto jasné co dělat.Odpověd jsi dostal - najdi si jinou a na tu úžasnou holku zapomen ... pro jedno kvítí slunce nesvítí chlape.Časem potkáš ještě mnohem zajímavější, hezčí a úžasnější holky - To mi prosím věř! :)

olinlito
hodnocení

0x

Tyhle "perfektní holky " až jí bude okolo 30-ti let se změní na ukřičený nesnesitelný panovačný ženský. Najdi si až budeš o nějakej týden starší klidnou, pracovitou a ochotnou holku a máš vyhráno! Jestli je Ti 15, tak než se oženíš, stejně poznáš ještě pár holek, který by byly ty pravý...

mike32*

To je pravda ... ale není třeba mu v 15-ti kazit sny a iluze a lásce a tak ne?! :-D Však on časem pozná sám, že vybrat tu správnou je nejtěžší a chce to předtím poznat minimálně dvě pravé "mrchy" s andělskou tvářičkou. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]