Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Okradla mě sázkovka

Od: niemi odpovědí: 6 změna:

Zdravím.

Vsadil jsem si u sázkové kanceláře Unibet na live sázkách na snooker (zápas Murphy - Bingham),

že v 5. framu bude méně jak 99 bodů a nakonec bylo 97.

Přesto mi sázku vyhodnotili jako chybnou, psal jsem jim email, ale neodpověděli.

Jak mám postupovat dál? Nikde jsem nenašel, že by se na ně dalo stěžovat.

Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paaja*
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že unibet není registrovaná v čr a sázení u ní je nelegální tak asi nikde. Doporučuji si ale dobře zkontrolovat podmínky výhry, může tam být nějaký zakopaný pes

pavlosek
lol nelegalni to samozrejme neni, jsme v EU, tudiz muzeme sazet i u techto sazkovek, neverte kazdemu bububu co na vas udela Kalousek! to je jako kdybyste psal, ze je nelegalni vyjet za hranice bez pasove kontroly. typicky cesky OVČAN! LOL!
paaja*

*smich* hlavně se uklidněte ať vám v tak mladém věku nepraskne žilka. Když jste tak informovaný tak určitě víte, že se o tomto vedou slovní přestřelky z obou stran a každá z nich disponuje právním výkladem, který popírá ten druhý. Ať má pravdu kterákoliv strana, tak našeho kolegu bude hlavně zajímat, že pokud by se snažil se stížností obrátit na některý náš vyšetřující orgán, s vysokou pravděpodobností bude nejdříve vyšetřovaný on. Pokud se nejednalo o sázku nejméně v tisících, určitě o takový rozruch nestojí.

P.S.: to trapné a zprofanované rádobymoderní slovíčko, které už může urazit jenom toho, kdo ho používá, pište aspoň BEZ CAPSLOCKU ;)

K věci pro niemiho: Unibet je členem EGBA ( www.egba.eu ) tak v případě, že by z jejich strany šlo opravdu o nějakou kulišárnu, můžete zkusit napsat tam.

niemi
hodnocení

paajo díky, konečně dobrá rada ;)

Jinak je to teda sázka na ten snooker, dal jsem 900 Kč na kurz 2, takže by mi měli vyplatit 1800 Kč, tak uvidíme...

folkarek

Nedávno mě okradl tipsport, vsadil jsem live 20 tisíc těsně před koncem zápasu španělské ligy že ještě padne gól a místo aby mi připsali výhru 92 tisíc, napsali že jsem prý vsadil již rozhodnutou sázkovou příležitost. Tiket jsem ukládal ve chvíli, kdy šli domácí do šance. Nejdřív vyhodnotili výhru, prachy připsali a pak opravili na vadu a zas odečetli. Dá se proti tomu nějak bránit?

Folkarek: V historii svýho účtu máte přesný datum a čas kdy ste tiket vsadil. Sežeňte si přesný čas kdy padl ten gól a porovnejte.

Co kdybyste sem hodil screen tiketu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]