Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, moje kamarádka má zkušennosti s D35. Je s ní velice spokojená. Byla jí předepsána na akné, které se jí velice zlepšilo. Jinak Diane 35 pomáhá také při nadměrném ochlupení. Ale na trhu je už dlouho a výrobci uvažují o stažení této antikoncepce z trhu. Náhradou by měla být MINERVA, ale to nevím přesně.
Jestli je nutná prohlídka před započetím užívaní jiné antikoncepce, to záleží na Vašem doktorovi, jakou antikoncepci berete teď apod..
Rozhodně máte právo říct, kterou antikoncepci byste si přála. Mějte se*H
Ahojky shygirl,
Já jsem tuto antikoncepci brala pouze tři měsíce. Můžu ale říct, že mi byla daleko milejší než triregol, který beru ted. Akné jsem po ní taky moc neměla, ale zato jsem hodně přibrala, ale to už spíš patří k tomu, jak se kdo stravuje, myslím, že s antikoncepci to nemá nic společného. Jinak slušný doktor ti samozřejmě prohlídku udělá, podle mě musí.
papa a mnoho úspěchů meissi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.