Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jaké by podle vás mělo být první rande, samozřejmě, každý teď napíše - kafe, kino ... Mám teď na mysli mnohem výstižnější událost a zížitek, který by měl být možná nezapomenutelný ... Nemyslím tím nějaký extrém, ale nějaké decentní řešení.
Děkuji za případné návrhy...
Od prvního rande moc neočekávejte, oba budete hodně rozpačití. Já pro kino při první schůzce nejsem, protože se dvě hodiny rozpačitě mlčí a nemáte možnost se poznat. Spíš je dobrá nějaká rozumná procházka (ne nějaký "výšlap") a pak kavárna nebo čajovna podle Vašeho naturelu.
Volte příležitost, kde si můžete povídat, nebo aspoň kombinaci něčeho, kde se povídat dá, s něčím jiným. To je důvod, proč kino nepovažuji za dobré rande. Ve zbytku to, aby rande bylo nezapomenutelné, hodně závisí na její a vaší osobnosti. to co jednoho nadchne jiného nudí. Napadají mě věci jako planetárium (+pak kafe/večeře,víno), návštěva nějaké zajímavé výstavy, pokud ve vašem okolí něco takového, co by vás zajímalo je (+kafe/večeře/víno...), návštěva motýlí farmy... Na mě udělá dojem i dobře naplánovaná procházka, když mě někdo zavede na místo, které má atmosféru... V létě piknik (když ten druhý má vše nachystané, deku, jídlo...)...
Dobrý den,
souhlasím s pisatelem LadinPraha. První setkání a první rande je úplně něco jiného. Na první setrkání bych zvolila procházku, kafčo a pokec. A první rande, kafčo, pokec, procházka, kino a hodně romantiky. Mohu úpřimně napsat, že pro mě byla nezapomenutelná právě ta procházka městem, ikdyž zrovna hodně pršelo. A budete se divit, ani jednomu z nás to vůbec nevadilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.