Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První setkání - musí být vyjímečné

Od: ppeter* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

jaké by podle vás mělo být první rande, samozřejmě, každý teď napíše - kafe, kino ... Mám teď na mysli mnohem výstižnější událost a zížitek, který by měl být možná nezapomenutelný ... Nemyslím tím nějaký extrém, ale nějaké decentní řešení.

Děkuji za případné návrhy...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

První rande určitě bude nezapomenutelné i bez toho kafe a kina. Stačí jen, že budete nervozní jak hafan, slečna též a o nezapomenutelnost je postaráno. Určitě si to první rande budete pamatovat hodně dlouho.

hodnocení

3x

Od prvního rande moc neočekávejte, oba budete hodně rozpačití. Já pro kino při první schůzce nejsem, protože se dvě hodiny rozpačitě mlčí a nemáte možnost se poznat. Spíš je dobrá nějaká rozumná procházka (ne nějaký "výšlap") a pak kavárna nebo čajovna podle Vašeho naturelu.

rande
S tim kinem souhlasim. Nikdy jsem to nepochopil. Nehlede na to, ze vybrat neco, co minimalne jednoho z vas nebude nudit k smrti, je nadlidsky ukol.
Tu prochazku bych take omezil. Zvlast ted v zime. Zenske si vzdycky z nejakeho duvodu vezmou na schuzku ty nejnepohodlnejsi boty a ted v zime se jeste budou klepat zimou.
Spise bych sel nekam, kde si muzete hezky popovidat. Prece se chces neco o tom druhem dozvedet, ne?

ladinpraha*
hodnocení

2x

První setkání a první rande jsou podle mě dva dost odlišné pojmy a pro každou tuto eventualitu bych volil něco úplně jiného.

martinaa*
hodnocení

0x

S přítelem jsme měli první rande u brněnské přehrady. Nejlepší byla cesta šalinou, kde jsem se vlastně zamilovala:) Takže každé první rande je něčím vyjímečné, a čím víc se budeš snažit, tím větší to bude trapas:)

rande
hodnocení

0x
Prece si na prvnim rande nedelate nazor na toho druheho podle toho, kde se sejdete, kam a v cem pojedete a kolik to cele bude stat. Kdyz mezi vami letaji jiskry, tak muzete klidne sedet v tissim bufetu, cpat se loupakama a kakaem z keramickych hrnku a obema vam to bude pripadat jako nejlepsi misto na svete. Nebudete si totiz vsimat na spodek stolu prilepene zvykacky, ale budete mit oci jen pro toho druheho.

askmenow*
hodnocení

0x

Volte příležitost, kde si můžete povídat, nebo aspoň kombinaci něčeho, kde se povídat dá, s něčím jiným. To je důvod, proč kino nepovažuji za dobré rande. Ve zbytku to, aby rande bylo nezapomenutelné, hodně závisí na její a vaší osobnosti. to co jednoho nadchne jiného nudí. Napadají mě věci jako planetárium (+pak kafe/večeře,víno), návštěva nějaké zajímavé výstavy, pokud ve vašem okolí něco takového, co by vás zajímalo je (+kafe/večeře/víno...), návštěva motýlí farmy... Na mě udělá dojem i dobře naplánovaná procházka, když mě někdo zavede na místo, které má atmosféru... V létě piknik (když ten druhý má vše nachystané, deku, jídlo...)...

iz*
hodnocení

0x

Decentní neotřelé řešení? Galerie, výstava obrazů, soch, fotografií, ... A rovnou si budete mít i o čem povídat.

kopretina25*
hodnocení

0x

Dobrý den,

souhlasím s pisatelem LadinPraha. První setkání a první rande je úplně něco jiného. Na první setrkání bych zvolila procházku, kafčo a pokec. A první rande, kafčo, pokec, procházka, kino a hodně romantiky.;) Mohu úpřimně napsat, že pro mě byla nezapomenutelná právě ta procházka městem, ikdyž zrovna hodně pršelo. A budete se divit, ani jednomu z nás to vůbec nevadilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]