Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posílení paměti?

Od: mati* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, co doporučujete na posílení pamětí? Lecitin nebo ginko bilobu? Děkuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Sice Vám neporadím, který z těchto přípravků je lepší, ale třeba pomůžu i tak.

Paměť je potřeba trénovat a zatěžovat. Luštěte křížovky, sudoku nebo kvízy. Hrajte šachy a další hry, které potřebují přemýšlení.

hodnocení

3x

Zkuste Kimovu hru; víte, co to je? Asi ano, ale kdyby ne, google poradí.

hodnocení

2x

Dobrý den. Já beru Lecithin 1200 mg už více jak 2 roky. Jsem s ním velmi spokojená. Kupuji si ho vždy, když je v akci na celý rok.

ron*
hodnocení

1x

Dobrý den.

Lecithin, řada vitamínů B (B komplex), vhodné jsou i vitamíny z přírody (borůvky, ostružiny, jahody, červená řepa, brokolice).

Samozřejmě i procvičování paměti je velmi důležité.

hodnocení

0x

Já bych spíš byl pro lecithin. Gingko bilobu mi kdysi předepsali na potíže se sluchem, ale nedělala mi dobře.

Ale souhlasím s křížovkami a hlavně se sudoku. Křížovky mi už připadají dost jednoduché, jsou asi vytvářené pro všechny typy populace. Ale se sudoku mám jen tu nejlepší zkušenost a jedno denně je na procvičování a posílení paměti lepší než pytlík tabletek.

rv*
hodnocení

0x

Pouze trénink. Orgán, který zahálí, zakrňuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]