Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám pracovat pro F.G. invest ?

Od: digi* odpovědí: 20 změna:

Potřebuji si vydělat peníze,narazila jsem na F.G. invest.Zajímalo by mě,jestli někdo dostal od nich provize,bojím se do toho jít.Děkuji za odpovědi.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Digi, koukla jsem do obchodního rejstříku a dalo mi to s.r.o. se základním vkladem 200.000 Kč a jednou jednatelkou, která je zároveň jediným společníkem. Může to být i zavádějící, firma s částečně shodným názvem? IČO 27088201. Takže mluvíme o stejné formě?*sok*

doplněno 09.12.08 14:46:

( justice.cz/...). zkuste si je také najít, zda se jedná o tu správnou formu?

digi*
hodnocení

Ano,mluvíme o stejné firmě,s.r.o. z Klatov.Pokoušela jsem se nabízet půjčky pro Euromaklera,lidí se mi hlásilo dost,ale já šla od toho,jakmile jsem zjistila,že lidi nedostávají půjčky a prodejci provize.Bojím se dalšího podvodu ,a proto hledám informace.

clovek*

Pracovať môže kto chce, ale na základe rozhovoru s panom Hermysom (GR tejto firmy) musím povedať, že s úsmevom rozpráva "fakty", ktoré si navzájom odporujú. Napr. mesačne platia 7.000.000,-Kč za prenájom software, aby boli kompatibilní s poisťovňami, ale na Slovensku nemajú ani len web stránku. Okrem toho táto firma dlhuje Sociálnej poisťovni (na zákonných odvodoch) čiastku vyššiu, ako je ich základné imanie. Toto je zverejnené na stránke SP.

Podmienkou "práce" je to, že sa poistíte a zložitou cestou sa Vám vráti viac peňazí, ako dáte za poistenie. Finančné perpetuum mobile Vám tento pán vysvetlí prezentáciou na notebooku, kde preblikávajú bublinky s číslami, ale zmysel to nedáva. Poradí Vám, ako zbohatnete, keď dovediete 3 ľudí do "biznisu" a oni opäť 3 a tak ďalej... Pekné rozprávky pre nešťastníkov, ktorí v čase krízy hľadajú svoje uplatnenie a chytajú sa každej slamky!

majitelfgi

Vážený člověku, nevím kdo tvrdí , že společnost platí za pronájem 7.000.000,- měsíčně, to jw totální blbost, je pravdou že systémy pro velké pojištovny stojí tyhle peníze, ale tato společnost má systém v hodnotě cca 500.000,- korun. Takže pokud to pan hermys vykládá a by na to máte opravdu důkazy, pak je třeba tyto věci řešit. Ale psát bez důkazů je jenom obyčejná pomluva. To, co dále vykládáte, že společnost má na slovensku dluh na sociálním je absurtní, a je třeba si nejdříve zjistit, jak se naše společnost jmenuje a jak se hlavně píše, na trhu jsou vice jak tři společnosti se jménem FGInvest, některá FG Invest s mezerou atd. Podstatné je milý inteligentní člověku taky se podívat na ičo. Maše společnost na slovensku není vůbec registrovaná, jelikož je registrovaná v Čr a na slovensku pracuje pod českým právním systémem. Na slovensku společnost nikdy nikoho nezaměstnala a je oficiálně k mání od 6. prosince 2008. Nevím, jak by společnost stihla mít dluh na sociální za dva měsíce více jak vlastní mění, ledaže sto zaměstnanců a žádná výplata a odvody? je to směšné, a než něco vypustíte, zjistite si základní věci a nešuřte poplašné, imbecilní zprávy, chápu že píšete inkognito, jelikož narmálně by jste veřejně ukázal/a stupeň Vaší inteligence, určitou demagogii vlastní osoby a vůbec osobní debilitu, degradoval bych Vás za blbost. Než něco řeknete a veřejně, zjistite si nejdříve fakta. S potěšením majitel společnosti FGI Neumajer

hodnocení

1x

jde o firmu family group? Alias RK family? Nebo family group invest...? Prvni, co po vas budou chtit, jsou penize, po me chteli ihned az 27.000 Kc. Ze nemam? At si pujcim. Na licenci. Maji dost dobrou psychologii, ani tam nechodte, pokud nemate vzdelani na to, aby jste je prokoukli. Masaz mozku, a podobne. Minul jsem na ne 2 hodiny SVEHO zivota, teda na 2x . Znate hodnotu casu? Vite, co je ztrata casu? Tak si vemte kolecka, a 2 hodiny vozte pisek z mista na misto, proste jen tak :)

majitel*

Zde se jedná o společnost FGInvest, jinak známý jako FGI. To co máte na mysli je společnost Family G, slevové karty za 27.000,- Jinak moje osobní zkušenost s touto společností je více jak pozitivní, vše je prostě věc pohledu a názorů. Neumajer

vondricek
hodnocení

0x

Provize už normálně chodí, problémy byly, ale vše je už OK. Je to super práce, protože funguje plně načítací systém.

Jestli o tom pochybujete tak běžte makat do kolbenky. Toto není pro hloupé lidi. Vondříček.

george77

Nekteri lide skutecne uz dostali drzhubne, aby rikali, ze FG Invest vyplaci. Ale rozhodne nevyplaci tak jak ma a tak jak slibuje. Kdyz mluvili o refundaci pojistneho, tak jaktoze maji neplatice? Asi pojistne nerefunduji a sve sliby neplni... Navic doslo ke zmene obchodnich podminek a pokud je nekdo neschvali, tak provizi nedostane. O vyvazenosti techto podminek si muzete nechat zdat. Trinact pokut, ktere hrozi v pripade poruseni vam od 500.000 do 5.000.000 a zadne sankce pro FG Invest, napriklad prave pri nevyplaceni provizi. Navic podminka platit si radne a vcas vlastni IZP proto, aby clovek dostaval provizi je za hranici zakona o pojistovnictvi. Zavani to velkym amaterismem (staci si precist co zde napsal sam majitel nemajitel firmy) a troufnu si rict, ze brzy pan Neumajer dostane svou manzelku do velkych problemu, protoze firma je psana na ni a ona je odpovedna za chod firmy. Panbuh Neumajer je z obliga... Maklerskych firem je mraky, urcite i spousta tech, co maji problem s vyplacenim, ale firma, ktera pracuje cca rok a stale nefunguje standardne je jen jedna. Zdravim vsechny, kteri jiz pres pul roku cekaji na nejake penize a doufaji, ze se neco stane.

majitel*

Vážený pane george, je smutné že nemáte české jméno, ale asi se za něj stydíte, nebo jste jen zbabělý podávaz své názory pod pravou identitou, chápu to, jde to jednoduše, dle to také s vámi jednat jako se zbabělcem, který se schovábá za přezdívky. Fakt 1) držhubné bylo vyplaceno ve výši 5.000.000,- korun Fakt 2) Refundovat se dá z toho, co mají lidé vyděláno apokud mají co refundovat, to znamená jestli mají zaplacené pojistné. Fakt 3) Obchodní podmínky jsou tvrdé pro lidi jako jste vy, jelikož soudím, že z tohoto důvodu jste je nepodepsal a nedostal vyplacené provize, je to přesně pro lidi, kteří pžemýšlí o tom, jak podvodně vydělat peníze, věřím, líbila by se Vám pokuta sto tosíc, že? Ale když vezmu, že deset dobrých pojistek máte 250.000,- tak je to trochu divná pokuta, ne?Jsem velmi rád že jsem tímto odradil od naší společnosti všechny takové podvodníky a špekulanty jste možná i Vy, když tak mlžíte identitu. Můžeme zde otevřeně ukázat, kolik lidí jste přivedl do systému, kolik z nich si platí pojistné a nalolik že peněz vlastně čekáte? Fakt 4) Hranice zákona o vyplacení provizí? Pane, paní, díky tomu , že si spoříte přes naší společnost, máte možnost využít nezávislé spolupráce, ale pokud si nespoříte, nevidím jediný důvod, mít s námi spolupráci na propagaci naší společnosti.Spoluopráce nemá nic společného se spořením, dává se jako možnost přivýdělku, ale je taky pravdou, že pokud si neplatíte sám vlastní uzavřené pojistné, a přinášíte další lidi kteří neplatí, začíná to zde zavánět pokusem o podvod, nevyplatím provizi a ukončím okamžitě spolupráci. Je to ochrana společnosti, pojišťoven a hlavně klientů před tím, aby na nich nějaký vykuk vydělával. Zde se jedná s poření a možnosti spoluporáce, ne o klondaik. Fakt 5) Společnost je s 80% moje a s 20% moji paní. Opět se nestačí podívat na první stránku výpisu, ale na uplný výpis v obchodním rejstříku, ale tam jste už asi nedošel, jako asi se vším ve vašem životě. Takže nedostanu manželku a svoji rodinu do problémů, jak si troufáte říci, jelikož co dělám, je právně v pořádku, na stornách z neplacení je zamunilý měsíc 700.000,- nedoplatky na pojištiění klientů za dva měsíce celkem 800.000,-, tohle Vás ale asi nehřeje viďte, to at si bůh Neumajer vyřídí sám, my chceme provize. Máte smůlu, nedostanete je pokud nemají Vaši lidé zaplacené pojistné, a běžte si stěžovat, já to vidím spíše jako pokus o podvod na naši firmu. Fakt 6) Půl roku nečeká nikdo na provize, v lednu bylo vše vyplaceno do prosince. Nejsou vyplacené lednové provize, kde dle všeobecných podmínek vzniká nárok na výplatu do konce následného měsíce, ve které, vznikl nárok, ta znamená že jsem ano ve zpoždění dvanáct dní. Důvod, ten vás nezajímá, to jediné zde chápu. Na závěr chci řící, že mě těší, že jste zcela jistě naši společnost opustil, za Váš výjev zde na internetu, za to že jsme měl možnost mnoha lidem odpovědět na určité otázky. XDále chci říci, že dokonce tohoto týdne, budou zveřejněna všechna jména neplatičů, všechna jména storen a skupin ze kterých storna pochází, všechny přijaté návrhy a proplaceny. Zde se může každý prohlédnout svoji platební morálku, než začne hanit tu moji. Ještě jednou opakuji, že nevylatím provize tomu, kdo dluží na svém pojistném a za lidi, kteří také dluží na svém pojistném, a to z důvodu podezření o spáchané trestné činosti podvodu. S pozdravem a bez dalších komentářů Neumajer majitel společnosti p.s. nebudu již reagovat na Vaši odpověď, pokud senepředstavíte celým jménem a Vašim ID v naší společnosti.

fgi*
FGINVEST

Chtěl bych také přispět několika řádky o společnosti FGinvest. Už jenom 4. 4. 2003. Docela směšné vyjadřovat se o tom, že od této doby je společnost FGinvest stabilní a zabývá se finančním poradenstvím. Společnost FGI byla na začátku pod společností AXA a měla určitý marketing ve formě bubliny na zhruba 6111 lidí. Byl to síťový marketing postavený na tom, že jste si museli uzavřít IŽP na 2000 kč měsíčně a k tomu jen na investice. Marketing se po dovršení určitého počtu lidí měl hermeticky uzavřít a s těmi stejnými lidmi nastartovat znova. K tomu na každé pozici při uzavření bubliny dostane každý nějakou odměnu navíc. Asi trochu nereálná blbost, ne? Představa, že člověk bude mít jedno IŽP na 2000 kč, pak druhé, třetí atd. Tak to by každý z nás musel být za chvíli milionář. No nevyšlo to. První marný pokus. Pojišťovně AXA se to nelíbilo _ No není divu! Následuje krátká pauza. HA! Nový nápad jak se prosadit: "Začneme spolupracovat s pojišťovnou České spořitelny." A FGinvest zve lidi na školení. Nový nápad. 3 klienti a první dva roky vašeho IŽP Vám zaplatíme. Budeme Vám platit IŽP. Nebudou storna. A když těch lidí bude víc dostanete i vodní filtr za cca 42 000 kč. Pokud do 6 týdnů od Vaší registrace budete mít 6 přímých klientů z nichž každý bude mít stavební kámen 3 klientů, dostanete dokonce dovolenou. Jo, jo.. Kecy v kleci.. Protože FGinvest nemá peníze, dělá školení pro nové prezentátory v Humpolci v hotelu Slunce. Kde p Neumajer rozdává knížky, desky a papíry. A haleká jak FGinvest zboří svět. Přichází za dva týdny další školení. A ejhle změna. Změna marketingu. Najednou p. Neumajer, jakožto majitel společnosti, jak hrdě o sobě prohlašuje, skáče mezi čekající dav lidí a výsměchem, jak vyzrál nadevšechno říká: " Nemůžeme platit za lidi IŽP, ale vymyslel jsem to jinak. Najdete 3 lidi, bude stornokonto, každý měsíc si IŽP budete platit a my Vám za ty tři lidi budeme platit refundaci _ Peníze na IŽP zpět. Lidé ohromeni, všichni ve stoje tleskají k panu majiteli nemajiteli. Netrvá dlouho a pojišťovna České spořitelny končí. Přichází WUSTENROT. P. Neumajer uklidňuje situaci a vysvětluje všechny problémy jako porodní bolesti společnosti. A jedeme dále. Stále nikdo žádné peníze neviděl. Nebo snad ano? No dá se říci, že ANO. Z několika vypojistkovaných IŽP přišlo na FGinvest cca 800 000kč. Co se děje? No není potřeba peníze dávat za odvedenou práci lidem, stačí, když se vyplatí provize řiditelům. Také se stalo. Zaplatili se zálohy zaměstnancům. Šikovným byl rozdán i Iphone. Ať se pěkně volá. Lidé dělají jako zběsilí, klienti přibývají na webové stránky. Přibývají lidé a počítadlo na stránkách a peníze mají nějaký problém. Čím to asi je? Blíží se pomalu prosinec a Vánoce 2008. Nervozita před Vánoci houstne a lidé nemají stále peníze. Přichází hrdina Neumajer a začíná dav uklidňovat. Prezentuje dokonce sám. Na otázku: "Kdy budou peníze? Že lidé jsou naštvaní." majitel nemajitel odpovídá v malém počtu lidí. " Je mě jedno několika lidí co si stěžují, já jsem přišel v tomto podnikání o dva miliony. Já je chci zpět." Očividně ho nezajímá, o co všechno díky slibům FGinvest s arogantním majitelem nemajitelem lidé přišli. Což je typický "Neumajerismus." A když už začal být jó problém, přichází NÁŠ HRDINA a veze si s sebou nový multilevel. K tomu nový provizní systém za mnohem méně peněz 140kč/bod místo 200kč/bod na začátku, jen s většími meziprovizemi, s tím že bude spuštěn od 1. ledna 2009. A že se veškeré provize budou vyplácet zpětně v tomto novém marketingu. Můžeme si pro srovnání představit, že si necháte postavit dům za 3 miliony korun a při předání zaplatíte firmě sotva dva. Ono je rozdíl mít 200kč x 100bodů či 140 kč x 100 bodů. Podepíšete jednou sazebník, 3x se Vám změní aniž by jste s něčím souhlasili, či něco podepsali, v tu ránu jste úplně někde jinde. P. Neumajer zamotá před Vánoci lidem hlavu, ti zatleskají. P. Neumajer slíbí také funkčnost webových stránek. Náš hrdina odjíždí domů pěkně v Audi A6. VESELÉ VÁNOCE KOLEGOVÉ!
Nezapomeňme ještě na to, že před Vánoci má společnost školitele pana Saika, a protože je pan Saiko poctivý a zkušený, lidé jdou školení co školení více a více za ním. Tak náš hrdina číslo 1 tohoto člověka vyhodí. Protože není mezi lidmi slyšet Neumajer, ale Saiko, a to naše ješitnost nesnese. Good Bye zase někdy Saiko!
Po Vánocích stále nic. Peníze kde nic tu nic. Už pět měsíců a stále nic. Je čas zase někoho vyhodit a hodit na něj nějakou špínu.. Jedna, dva, tři... který ředitel bude mít dnes špatný den. Good bye a všichni do ní! Je tu rok 2009. Sliby z minulého roku neplatí a všechna 6-ti týdenní školení také ne. A hovno, hovno. FGinvest svolává lidi k práci a peníze stále žádné. Některým šťastlivcům ale přece přijdou malé peníze jako "držhubné" Asi tak jedna desetina z toho co jim mělo přijít. Některým zase za jednu smlouvu na 500/měsíčně až 22 500 kč jak krásně přerozdělení provizí. A jsou tu zase novinky. Rozbíhají se webové stránky údajně s programem za 500 000 kč, na kterých jsou nová pravidla. Nové všeobecné podmínky. Nejprve jako hyeroglify, potom jako dlouhosáhlé všeobecné obchodní podmínky. S 19 pokutami od 50 000 kč do 5 000 000 kč. Zajímavostí na tom všem je, že všechny pokuty jsou jen proti doporučiteli či klientovi a žádná proti společnosti FGinvest. Za pár dní se pokuty sníží na 13:0 a dole máte krásnou větu: " Smlouva byla uzavřena za oboustranně výhodných podmínek. Ale za to, že firma neplatí nic, pokuta není. Máme tu tak drahý program, že nám vyhazuje na stránky FGinvest všechny neplatiče, včetně jmen, částek a data uzavření. Nebavme se jestli je to legální. Na otázku kdy budou provize? Vám může být odpovězeno. " Až si doplatíte své IŽP a budete souhlasit s novými oboustranně výhodnými obchodními podmínkami. K tomu p. Neumajer přijde na internet na veřejné stránky týkající se diskuze ohledně názorů na společnosti, přečte si kritiku na svoji společnost a začne se chovat k lidem jako hulvát. Nadávat a urážet je. Vyčítat, že se skrývají za pseudonymem. Přitom se sám neumí ani zalogovat. K tomu všemu bude asi dyslektik, páč ještě neumí ani psát. Že p. Neumajer..? To Vám stouplo do hlavy asi to Renbow z Německa? Nebo to, že jste musel prodávat své auto? Nebo, že by byly problémy s Vaším jménem a proto firma donedávna byla psaná na Vaši manželku. Třeba jste mohl mít nějakou exekuci na svůj dům.. Třeba něco kolem jednoho milionu..?
Povím Vám: "Je to těžké se bavit s člověkem, co se ve finančnictví nevyzná. Má živnostenský list na hospodskou činnost. A je tak arogantní, že se utopí ve vidině peněz, dřív než vůbec nějaké vydělá." Těžké pořízení, se stabilní společností FGinvest, jak píšete na Vašich prezentacích. Zlepšete gramatiku a zase nám něco pěkného napište. Třeba na Vaše webové stránky. Něco jako, že systém se plně a funkčně rozběhne od soboty 17. 2. 2009. Moc pěkné! Potom napíšete, že za další týden bude vše Ok. A další a další.
Jak jsem řekl, tu bych nedoufal peněz. Leda tak sliby, sliby, sliby.. A pokrytí dluhů někoho jiného. Že? Uvítám názory a zajímavosti na FGinvest od dalších lidí. Myslím si, že povstat bylo pozdě už včera.
P.S. P. Neumajere něco Vám povím: Když se potkám s nějakým člověkem, který strašně lže, a už nevím ani, jak ty lži slovy popsat, tak řeknu jen slovo Neumajer. I když nejarogantnější lhář je vždy jen jeden.
Dodatek:
Milý hrdino,
Je strašně krásné, že na veřejných webových stránkách, kde jsou řady lidí proti podvodníkům vystupujete jako spasitel a vynálezce MLM a vašeho zázračného systému bez provizí. Že Vy jste vymyslel systém, že Vy, jenom Vy máte MLM a všichni ho od Vás kopírují. Že Vy máte porodní bolesti a všechny útrapy a problémy. Ale myslím si, že k tomu psaní ani nesledujete ani nečtete. Zřejmě jste duchem v jiném světě. Jinak by jste věděl stejně jako já, že MLM první prosadila už v roce 1965 ve spojených státech společnost, která byla předchůdcem M-Way. A dále právě M-Way byla společnost, která se zasadila o to, aby MLM byl legální. Právě tímto začali další společnosti rozvíjet určitý systém mnoha multilevelů. Kdybychom jsme se bavili dopodrobna tak je tu německá společnost Hamburg Mannheimer, která funguje MLM cca 35 let v Německu a nevím, která hlava byla v dubnu roku 2008 v Darovanském Dvoře víc než očumovat. Jde vidět, že Vaše arogance nemá obdoby, a že Vaše ego je více, je úplně jinde, než realita. Proto bych Vás chtěl vyzvat: Nadále se neztrapňujte a přistaňte konečně nohama na zem. Děkuji Maťo.
majitel*

Opět někdo, kdo se má strach podepsat, že by opět někdo vyhozený? Nebo že by někdo ten, kdo nedostal provizi? Hádám Plzeň nebo České Budějovice. Co takhle napsat celé jméno včetně ID registrace? Tak jako já! Nemám jediný důvod reagovat na dopis někoho, kdo se bojí podepsat pod to, co sám napsal. Myslím, že pouze čas ukáže, kdo měl zde pravdu a kdo ne. Plácáte tu hlouposti, házíte tu nesmyslnými čísly a internetovou špínu, berete si zde do úst moje jméno jako hadr na zem. Máte odvahu mi to říci do očí? Pochybuji.
P. S Jinak milý hrdino, nevím kdo, kdy řekl, že jsem vynálezce MLM systému, já určitě ne. Taky Vás asi zklamu, na zem se nevrátím, jelikož jsem ještě ani nevzlétl, ten čas teprve přijde. Jinak hrdino, těším se na naše osobní setkání, jedno je jisté, my dva se potkáme.
majite
Vážený pane Georgie, je smutné, že nemáte české jméno, ale asi se za něj stydíte, nebo jste jen zbabělý podávat své názory pod pravou identitou, chápu to, jde to jednoduše, dle tohoto budu také s vámi jednat jako se zbabělcem, který se schová za přezdívky. Fakt 1) To Vaše malé držhubné bylo vyplaceno ve výši 5.000.000,- korun Fakt 2) Refundovat se dá z toho, co mají lidé vyděláno a pokud mají co refundovat, to znamená, jestli mají zaplacené pojistné a hlavně vydělané provize, my za nikoho platit pojistné nebudeme. Fakt 3) Obchodní podmínky jsou tvrdé pro lidi, jako jste vy, jelikož soudím, že z tohoto důvodu jste je nepodepsal a nedostal vyplacené provize, je to přesně pro lidi, kteří přemýšlí o tom, jak podvodně vydělat peníze, věřím, líbila by se Vám pokuta sto tisíc, že? Ale když vezmu, že za deset dobrých pojistek máte 250.000,- tak je to trochu divná pokuta, ne? To chápu, že se vám to nelibí. Jsem velmi rád, že jsem tímto odradil od naší společnosti všechny takové podvodníky a špekulanty jako jste možná i Vy, když tak mlžíte identitu a máte strach z podmínek z pokut. Můžeme zde otevřeně ukázat, kolik lidí jste přivedl do systému, kolik z nich si platí pojistné a na kolik že peněz vlastně čekáte? Fakt 4) Hranice zákona o vyplacení provizí? Pane, paní, díky tomu , že si spoříte přes naši společnost, máte možnost využít nezávislé spolupráce, ale pokud si nespoříte, nevidím jediný důvod, mít s námi spolupráci na propagaci naší společnosti. Ta je i z naší strany plně dobrovolná a může být kdykoliv bez udání důvodu také ukončena. Spolupráce nemá nic společného se spořením, dává se jako možnost přivýdělku, ale je taky pravdou, že pokud si neplatíte sám vlastní uzavřené pojistné, a přinášíte další lidi, kteří neplatí, začíná to zde zavánět pokusem o podvod, nevyplatím provizi a ukončím okamžitě spolupráci. Je to ochrana společnosti, pojišťoven a hlavně klientů před tím, aby na nich nějaký vykuk vydělával. Zde se jedná o spoření a možnosti spolupráce, ne o Klondaik. Fakt 5) Společnost je z 80% moje a z 20% moji paní. Opět se nestačí podívat na první stránku výpisu, ale na úplný výpis v obchodním rejstříku, ale tam jste už asi nedošel, jako asi se vším ve vašem životě. Takže nedostanu manželku a svoji rodinu do problémů, jak si troufáte říci, jelikož co dělám, je právně v pořádku a společnost patří i mě pane kolego. Z jiné stránky, jen na stornách z neplacení je za minulý měsíc 700.000,- nedoplatky na pojištění klientů za dva měsíce celkem 800.000,-, tohle Vás ale asi nehřeje viďte, to ať si bůh Neumajer vyřídí sám, my chceme provize. Máte smůlu, nedostanete je, pokud nemají Vaši lidé zaplacené pojistné, a běžte si stěžovat, já to vidím spíše jako pokus o podvod na naši firmu. Fakt 6) Půl roku nečeká nikdo na provize, v lednu bylo vše vyplaceno do prosince. Nejsou vyplacené lednové provize, kde dle všeobecných podmínek vzniká nárok na výplatu do konce následného měsíce, ve které, vznikl nárok, ta znamená, že jsem ano ve zpoždění dvanáct dní. Důvod, ten vás nezajímá, to jediné zde chápu. Na závěr chci říci, že mě těší, že jste zcela jistě naši společnost opustil, za Váš výjev zde na internetu, za to že jsem měl možnost mnoha lidem odpovědět na určité otázky. Dále chci říci, že dokonce tohoto týdne, budou zveřejněna všechna jména neplatičů, všechna jména storen a skupin ze kterých storna pochází, všechny přijaté návrhy a proplaceny. Zde se může každý prohlédnout svoji platební morálku, než začne hanit tu moji. Ještě jednou opakuji, že nevyplatím provize tomu, kdo dluží na svém pojistném a za lidi, kteří také dluží na svém pojistném, a to z důvodu podezření o spáchané trestné činnosti podvodu. S pozdravem a bez dalších komentářů Neumajer majitel společnosti p.s. nebudu již reagovat na Vaši odpověď, pokud se nepředstavíte celým jménem a Vašim ID v naší společnosti.

mili*
hodnocení

0x

Provize byly vyplaceny již za listopadovou produkci, jenom bylo třeba doladit systém.Pokud potřebujete vydělat peníze, tak jste na správné adrese.Pro více informací si napište na ekouklid@seznam.cz

jabraka*
hodnocení

0x

Opět nebezpečná reklama pro letadlo!

JB

digi*
hodnocení

Děkuji vám všem za odpovědi a názory.Z vlastní zkušenosti vím,že vykukové velmi arogantně reagují na názory jiných lidí a každého kromě sebe považují za hlupáka.Co je na tom špatného,zjistit si nějaké informace? Situaci,kdy se to všelijakými podvodníky jenom hemží jsem já nevytvořila,jen na ni reaguji,to je pro pana Vondříčka.Pan majitel taky mohl poctivě napsat,jak je to s provizemi a proč dělají každou chvíli pro jinou pojišťovnu.

majitel*
Dobrý den, rád bych zareagoval na Váši zprávu. Otázka proč se mění pojišťovny,? V dnešní době máme osm pojišťoven a se všemi stále spolupracujeme, s některými pracujeme formou MLM a s některými klasické finanční poradenství Kde byla ukončena spolupráce je se spořitelnou a se společností AXA. Je zde těžké mluvit o tom proč, jsme v tom nevině a jediný kdo to dokáže je soud, na který se opravdu pečlivě připravujeme. Poté se vše ukáže, nic jsme právně neporušili, kdo v tom má prsty nevíme, zkusím položit jinou otázku, pokud je náš systém nepoctivý, jak je možné, že jej zkopírovalo více jak dvacet společností v ČR a na Slovensku, a jak to, že spolupracují se společností axa a česká spořitelna? Berme to tak, že jsme byli průkopníci na tomto trhu a všechno zde pochází pouze z mojí hlavy, já byl ten, kdo to spustil, kdo to vymyslel a kdo mám dnes na sobě všechna negativa, jelikož jenom já si vším musel projít a vychytat veškeré mouchy, dnes se to kopíruje lehce, když už každý ví, kde to skřípalo. Ale poslední slovo jsem ještě neřekl, jelikož jen já jsem toho strůjce a jen já vím, kde to má obrovskou mezeru a kde zase ještě mnohem lepší výhody a peníze než do posud. Ale na vaši otázku, proč popravdě neřeknu jak je to s provizemi,: bod jedna je to proto, jak jsme uvedl ve výše uvedeným dopise panu Georgovi, a druhá ta závažná pravda je v tom, že nám totálně spadl systém, který jsme zakoupili v říjnu loňského roku, a padnul ke konci prosince, proto byly opožděné provize a takové problémy, i přesto jsme vyplatili přes 5 mil. korun. Na našem trhu je velmi těžké sehnat dobrý software na pojišťovnictví s MLM systémem, a musí se ušít na míru. Tohle je pouze ten jeden jediný problém, kde naše společnost pochybila, díky čemu nejsou vyplacené provize. Snažíme se to řešit formou záloh, systém jsme již nový koupili u renomované společnosti, software, který je více jak rok testován, pouze se teď doladí provizní systém a vše bude vyplaceno, vše zpětně. Je mi to moc líto, ale kdo to nezažije na vlastní kůži, nepochopí. Já chápu postoj lidí, kteří se zlobí že není vyplaceno, ale když opravdu nevíte přesně komu a přesně kolik vyplatit? Nepochybil jsem já jako osoba, ale systém. Není to alibismus, je to fakt. V nejbližší době vše vyplatíme a spustíme další a ještě lepší novinky, a vše bude v pořádku. Opakuji, že jediné v čem byl problém, je provizní systém. To je celá pravda. S pozdravem Neumajer majitel společnosti p.s. Jestli spolupracovat s námi? počkejte a vyplacení všech provizí a pak se k nám zaregistrujte, bude mi potěšením
lidka*

Vážený majiteli, domnívám se, že reklamu na svůj produkt byste si měl dělat na svých stránkách a ne zde. Krédem Poradny je bezplatně pomáhat tázajícím a ne pomáhat nahánět ovečky pro Váš podnikatelský záměr. Ať už jsou Vaše úmysly jakékoliv, nám nemusíte obhajovat Vaše podnikání. Na to slouží úplně jiné instituce. Podotýkám, že to je můj soukromý názor.

doplněno 12.03.09 11:40:

PS: vyčítáte anonymitu, ale sám jste se ani nezaregistroval!

durda

Vážený majiteli FG Investu

Je mi s podivem, že se vydáváte za majitele, když je firma zapsaná na vaši manželku. Vy jste kvůli exekucím a jiným malérům nemohl být ve firmě ani vidět. Pojišťovny jste měnili proto, že s vámi ukončily spolupráci s důvodu podezření na pojišťovací podvod.Dobře se tedy na soud připravte, budete to potřebovat. Jinak je také pravda, že jen málo komu VAŠE firma vyplatila slibované odměny. Možná by se na firmu měl podívat podrobněji i Finanční úřad. Ten nepořádek v účetnicrví už dlouho neviděli a také neuvidí. Do jakých kapes mizely peníze od pojišťoven, by určitě zjistil.

majitel*

Vážený pane,
upřímně řečeno, na Váš email nemá smysl odpovídat. Internet je jako bulvár, každý si sem napíše, co se mu zlíbí, a lidé soudí to, co čtou, problém je však v tom, že lidí neví co je pravda a co je lež. Proto si vždy vyberou právě to, co chtějí slyšet. Nebudu se zde hájit a obhajovat, jelikož to stejně nemá význam, pokud se obhájím a ukážu na pravdu zde v této jak se uvádí volné DISKUZI, tak mě napadnou, že dělám reklamu své společnosti. Takže špínu ano, reakce a pravda nikoliv. Proto tedy se nebudu vyjadřovat k tomu, co píšete celým podílem, ale pouze krátce a zřetelně. Společnost mi s větším podílem patří, takže jsem stejně tak majitelem této společnosti jako moje paní, ale myslím si, že každý trochu inteligentně zdatný, se může podívat na výpis z obchodního rejstříku, zde je vše řádně uvedeno. Nevím, co máte na mysli s mými exekucemi, myslíte ty, co jsem řešil pro lidi v oddlužení? Nebo máte na mysli moje, o kterých bohužel nevím? Anebo snad kdybych je měl, tak bych si je mohl zaplatit z těch plných kapes, jak uvádíte, nebo? Každopádně i člověk s exekucemi je slušný člověk, nikdy nevíte, za co ji ten daný člověk může mít, jak se do nich dostal a co se mu v životě přihodilo, otázkou je, zdali je schopen si ustát své závazky a řešit je. Tj. asi vše o těch exekucích. No nic, co se týče odměn a finančního úřadu, nechám na posouzení lidí a orgánů kterých se to týká. Přeji Vám krásný a úspěšný život. S pozdravem Neumajer Jaroslav majitel společnosti

dasa*
hodnocení

0x

Takže jestli mohu radit,tak místo výdělku,si naděláte jen dluhy,než Vám řeknou jak vydělávat musíte podepsat investiční životní pojištění a musíte ho hned zaplatit na 3 měsíce dopředu,pak se dovíte jak na výdělek a ten spočává v tom že dovedete do systému nejméně další 3 lidi a udělají to samé podepíší zaplatí a vy dostanete zlomek provize než u pojišťovny a ještě Vám odečtou Vaše pojištění,jakmile někdo nezaplatí tak místo provizí vám zbydou oči pro pláč nedostanete nic,opravdu se pakují jen ti nahoře,nekoupí vám ani vodu a školení je třeba celý den ani malé občerstvení a ječtě Vás buzerují jak máte chodit jaký kostým nebo oblek,vy jim nosíte peníze a oni z vás udělají podž tašku tak zvažte jestli chcete dělat nškomu ořešpruta a nebo hledáte seriozní práci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]