Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
No, jak asi někteří z vás vědí, mám blog. Blog, který je určen asi spíš pro děti, protože je o dracích. Ale zpět k problému. Na mém blogu se už delší dobu objevuje dosti nevhodná reklama - a to na lubrikant. No a ta reklama je takové video, kde je natočené, jak jeden páreček ten přípravek používají. No, a to se mi nezdá zrovna vhodné pro děti, ne?
Co s tím mám dělat, aby ta reklama zmizla? Dá se to nějak nastavit v nastavení?
Mrňousek
No asi bude problém v tom, že to není tak uplně Tvuj blog. Jsi na cizích stránkách, něco jako parazit a oni parazitují zas na Tvém výtvoru, že tam umístí reklamu, ze které potom profitují. Řešením je mít svoje stránky. Jak velký ten blog máš a kolik dat tam ve svém výsledku chceš posílat? Klidně Ti svičně věnuji ze začátku 100 MB na mých stránkách. Bez reklam s linkou 100Mbps ...
Reklamy nemám rád ... brrrrr...
Už jsi upravila písmo, aby se tvůj blog dal vůbec číst? (Příště radši navaž na původní otázku.)
Používáš službu zdarma Blog.cz, v jehož podmínkách je zobrazování reklamy (reklamu nelze vypnout, to bylo možné na Bloguje.cz, jež bohužel skončilo.). Blog.cz vydělává na zobrazování reklam, uživatelé mají zdarma blogovací systém a prostor v internetu.
Vadí-li někomu reklamy, musí si najít jiné řešení (jinou službu nebo se naučit tvořit webové stránky a opatřit si vlastní doménu - to už samozřejmě zdarma nebude.).
___ Můžeš se zkusit zeptat na obsah reklam, ale vzhledem k tomu, že Blog.cz koupila Nova, moc nevěřím tomu, že by brala nějaký ohled na to, komu jakou reklamu zobrazuje.
Ptali se tě při registraci na tvůj věk? Jestli ano, měla bys pádný argument - vědomým zobrazováním reklamy na lubrikant na dětském blogu určeném především dětem by Nova udělala "pěknou botu".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.