Nejste přihlášen/a.
Prosím,zda máte někdo zkušenost se zákrokem Leksellův gamma nůž?Mám se podrobit také této chirurgicko-radiologické operaci a zajímalo by mne:
je to jednorázový zákrok?Jaká příprava je?Budu hospitalizována a jak dlouho?Je to bolestivé?Jaký efekt do budoucna mohu očekávat?
Děkuji za jakoukoli radu.nebojím se,ale nic o tom zatím nevím.S lékařem o tomto rozhodnutí budu teprve mluvit. Díky! S.
Před zásahem tohoto druhu budete obšírně poučena a informována o možných nežádoucích účincích. Neshánějte takto informace, zásahů je mnoho druhů a každý má jiná rizika. Zbytečně se vyděsíte a načerpáte mylné informace.
Určitě zákrok sám,podle principu,bude bezbolestný v první fázi.Jde o přesně mířený svazek paprsků gama,který zničí zhoubnou tkáň,aniž se dotkne okolí-.Nepříjemná asi bude spíše rehabilitace.Moji matku takto zbavili nádoru.Bez přímých následků.
JABRAKA
Děkuji za odpověď.Můžete mi ještě říci,zda byla Vaše maminka při tom hospitalizována?A ještě,jak asi dlouho byla nějak zákrokem omezena?Jsem s rozhodnutím srozuměna,čekám na konzultaci s odborníky,ale předběžně si musím zařídit rodinné věci/pečuji o blízkou osobu a tak tedy zástup/.Pak to všechno půjde rychle a já nebudu mít k zařizování dost času.Hlavně proto jsem se chtěla dovědět takové ty věci okolo spíše rodinného typu.Ještě jednou děkuji.S.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.