Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Faktura bez datumu

Od: rakos* odpovědí: 6 změna:

chci se zeptat pred rokem a pul jsem si zakoupil mobilni telefon a nyni jsem ho reklamoval a vsiml jsem si ze na

fakture neni vubec udanej datum prodeje. Je tato faktura vubec platna, mohl bych odstoupit od kupni smlouvy,

jelikoz takovou fakturu nemohli vubect dat do ucetnictvi

Dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Zkuste ČOI...

pecenkav*
hodnocení

0x

Ma svoje cislo, podle ktereho se da v ucetnictvi dohledat, za dalsi chces odstoupit od kupni smlouvy a na ty by melo byt datum taky, tak co chces vymyslet za podraz?

rakos*
hodnocení

jde o to, ze chteli vedet kdy jsem mobilni telefon zakoupil, ale na fakture, kterou mi vydali datum vubec neni

pecenkav*

Tak mas tu kupni smlouvu a ten datum by se mel shodovat.

jenicekpoplatnik

A není na fa třeba DZP?

rakos*
hodnocení

Vysvetlim od zacatku , pred rokem a pul jsem na internetu zakoupil mobilni telefon, byl mi zaslan mobilni telefon a faktura se vsema nalezitostma mimo datumu. Telefon jsem ted reklamoval , ale bylo mi odepsano, ze je zapotrebi datum nakupu (nikde neni) a ze faktura neslouzi jako zarucni list, a ze v dalsich pripadech nebude uznano. Nelibi se mi jejich praktiky a proto me zajima jestli je treba nejaka moznost odstoupit od smlouvy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]