Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych poradit. Jsem vedena v evidenci ÚP a současně je proti mě vedeno soudní líčení, kde jsem dostala osvobození od soudních poplatků (měla jsem jen sociální dávky) . Včera jsem po 3 letech našla práci a podepsala smlouvu. Další soudní přelíčení mám za 14 dní, jenže když doložím na ÚP tuto pracovní smlouvu, soud mi osvobození odejme - nástup do zaměstnání se musí nahlásit do 8 kalendářních dnů od nástupu. Dá se s tím něco dělat? Nemám na to abych platila soudní poplatky cca 20000,- a náhradu škody žalující straně (ručila jsem a bratr neplatil) cca 15000,- celkem nějakých 35 tisíc. Nemám ani korunu, výplatu dostanu cca 9600,- čistého a z toho musím zaplatit nájem 5300, 1300 dojíždění do zaměstnání, 400 elektřina, 500Kč alimenty na syna. Zůstane mi cca 2100 na jídlo a další potřeby... Co se stane když nástup do zaměstnání nahlásím až za těch 14 dní? Dostanu pokutu? vím, že by mě sankčně vyřadili, ale dá se něco dělat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.