Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, moc prosím o nějakou zkušenost nebo uklidnění, že o nic nejde-třeba. Přes půl roku mě bolí kotník (po denním šlapání 7 km na rotopedu), ale hned jsem přestala. Přesto se bolest zhoršovala. Byla jsem na scintigrafickém vyšetření, které ukázalo zvýšenou metabolickou aktivitu v kosti (kotník) a zároveň se to samé ukázalo ve stehenní kosti na druhé noze (která mě nebolí a bylo to zjištěno čirou náhodou). Mám jít ještě na CT, aby se vyloučil nádor v kosti - což mě úplně zničilo. Máte někdo podobnou zkušenost nebo nějaký poznatek? A nebylo to vážné? Moc díky za uklidnění a podporu.
Myslíte hned na nejhorší, bojíte se. Je to přirozené. Nádorů kosti je však velmi mnoho a značná část z nich jsou benigní - osteomy, chondromy a podobně. Situace se vyjasní nejspíše biopsií - kousek tkáně se vyšetří histologicky.
Držím pěsti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.