Nejste přihlášen/a.
před rokem jsem prodělal nervový kolap, měl sem tezke poruchy spánku, tedka se je mi fajn nekdy spatne spim a beru leky na spánek, mam se za to pred ostatnima stydet, jakože chlap a skolabuje z nervama a bere leky, uz sem se s tekovou reakci setkal, jde mi jen o vase nazory deluji vam
Dobrý den, Miki.
Nemáte se vůbec za co stydět. proč také? Viděl jste třeba někdy nemocného s rýmou nebo angínou, který se stydí? Já tedy ne. Nervový kolaps je nemoc, jako každá jiná. Důležité je problémy si uvědomit a léčit je. To Vy evidentně děláte, berete léky. Časem se problémy vytratí, spát budete i bez léků. Chce to trpělivost. Stydět se opravdu nemusíte, věřte mi.
Je to normální zkolabovat může každý ať s nervama nebo má nervy z práce prostě jakkoli,hoďte to zahlavu jinak budete mít další kolaps.Co by jste dělal kdyby jste měl třeba epilepsii já ji měl a co jsem měl dělat jít dál a prdět na blbečky,vždy jsem si říkal že se jim to může stát taky,měl jsem to v dětství z autonehody.Jedu dál a s lepším pocitem
Hlavu vzhůru a běžte dál.
To máte dočasný stav, já nevím,proč byste to měl někomu říkat. Dnes nakonec bere spousta lidí prášky a nikomu to neříká,nebo si dá štamprličku. Jak tak koukám kolem sebe ,tak k dnešku je to běžný "doplněk stravy" ...jak to přišlo,zas to odejde! Hlavně na to nemyslete!Někdo čte,až u toho usne a pod... nic si z toho nedělejte - - nejste sám ..
Miki, stud není na místě, jde spíš o to, komu se se svými zdravotními problémy svěříte a koho necháte v nevědomosti. Nemoc si nevybírá, skolí i "medvěda". A není důležité, jestli je to rýma nebo nemoc nervů...
Stydět za co? To je jako by se někdo styděl za to, že má angínu, revma v koleni nebo prodělal mozkovou mrtvičku. Pokud jsi se setkal s reakcí, že by ses měl stydět, tak to byla reakce neznalého, nevyspělého, špatně vychovaného jedince s hodně nízkým IQ, který ti nestojí ani za pohled, natož za nějakou reakci.
V Americe má téměř každá celebrita svého psychoanalytika, nechápu zač by jste se měl stydět. Kolabujeme jeden za druhým a není divu, stres, stres, stres, obavy že neuživím rodinu, příjdu o práci... Nebude to dlouho trvat a všichni se sejdeme v ordinaci odborníka na nervy a pak už si jen budeme sdělovat co za léky bereme a jestli jsou dobré. Přeji ať je líp!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.