Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,všem
Mám takový problém a nejak nevim z ktereho konce začít.Pokusím se to nějak srozumitelně a jednoduše vysvětlit .Znám se s mužem(23 let)mě(19 let).Rozumíme si a nějak oboustranně,jenže tohle je(nebo spíš už asi byla) jen ta lepší stránka.Ten dotyčná můž se po dlouhé době potkal s jednou paní(dávnou kamarádkou),která je rozvedená má 33 let a 4 dětičky a prej přeskočily simpatie a od středy spolu chodí .23 letý můž bez závazku,který akorát pracuje a bydlí u prarodičů,rád si zajde často na pivko si nabalil 33 letou maminku.Řekl mi to před dvěma dny .
Dost mě zklamal,že jsme si byli tak blízko a přitom si začal s ní,ale řekl mi,že to tak nechtěl,chtěl poznat více mně ,ale nějak se to zvrlo.Taky říká,že o mně nechce přijít(nevím proč) a mrzí ho to,že to tak jak to dopadlo,fakt nechtěl a není si vůbec jistý toho,jestli to zvládně,ten skok do uplně odlišného života.Nevím jak dal a myšlenky se mi pletou,nechci o něho přijít a mám ho moc ráda,ale nebylo by lepší,kdybych ho vážně nechala?.Píše,že chce být kamarád,a nechce mě ztratit ale jak tohle mám dokázat já?
.
Prosím moc za jakoukoli radu a názor .Jsem úplně na dně a absolutně nevím,jak se vůči tomu postavit.
Děkuji
No tak mladý muž asi dostal do postele udřenou matku čtyř dětí, která je ráda, že se najde nějaký mužský, který ji vůbec ještě chce. Oboustranně si možná vyšli vstříc a momentálně jsou spokojeni. Vývoj do budoucnosti? Nedávám tomu vztahu velkou naději - čtyři děti je na 23letého kluka prostě moc. Proč být kvůli tomu na dně? Takový je život. Hlavně na něho nečekejte, i kdybyste byla do něho zamilovaná až po uši. On si vás nechává jako zálohu, až ho ta paní omrzí. To vážně chcete? Ale no tak, asi ne, viďte.
Nechci bej jeho "zálohá",to fakt ne! Jenže nemyslíte,že bych mu mohla dát nějakou šanci třeba týden? a říct mu,at si to rozmyslí hodně dobře? pořád si myslím,nebo spíš doufám,že mu to nějak dojde
.Jí údajně nemiluje,jen jsou tam simpatie a nespaliy spolu(údajně).A myslíte si,že to,že píše,že o mně nechce přijít,je fakt jen jako "záloha"?
Ano, záloha. Protože mladý pán neví, co chce. Kdyby o vás stál, tak si nenabalí tu paní s dětmi. Proč byste mu měla dávat nějakou šanci? On vám snad šanci dal? Má vás jako náhradnici, kdyby mu to nevyšlo, a tak to na vás zkouší. Když se budete takto chovat pořád, tak si najdete chlapy leda takové, co po vás budou šlapat. Trochu zvedněte hlavu a víc si sebe važte.
Je to prece jen jeste dost cerstve. Nelamte to pres koleno, rychle a ukvapene zavery by Vas mohly mrzet. On je nyni ve stavu okouzleni a taky ho mozna zachvatil Mesiassky komplex - vidi matku se 4 detmi, ktera nevi kam driv skocit a ON by ji mohl pomoci...
Nechte ho byt a reknete mu: Jsem ochotna na tebe mesic pockat. Pak uz mi ani nevolej a zustan si kde chces.
Verim tomu, ze az ochutna zivot v domacnosti se ctyrmi detmi, rychle hodi zpatecku. I kdyby to tak ale bylo, do budoucna to o nem nevypovida nic moc lichotiveho.
Takhle nějak jsem o v hloubi duše myslela .A to s tou "lhůtou" to se mi líbí :D
Jen je tady pár háčku .My spolu nikdy nechodili,takže nemužu bejt na něm tak "uvázaná",další věc je ta,že oni spolu nejspíš ještě asi nechtěji bydlet,takže to s tou společnou domácnostní asi moc nevyjde
"aninyminko", a jaké bude pokračování? Bude to román, nebo už končíte? "anonyminko", už tady psala i "jájinka", "jůlinka", "pájinka" atd. - pt
Ano, bylo by lepší, kdybys ho vážně nechala. Co na tom chceš ještě řešit? Nabalil si jinou. Jestli je to mamina nebo 17ka je absolutně vedlejší. Prostě ti dal kopačky. Dej si pár panáků na žal (nebo jiné uklidňovadlo na které jsi zvyklá) a vrhni se do svého života. Určitě je někde někdo, kdo si tě víc zaslouží.
Asi takhle: Já bych nestála o muže, který by chtěl odejít s jinou ženou. A bylo by mi jedno, jestli jí je 18, 25, 33, nebo 50 a kolik má dětí. To už je jeho věc a jeho starost.
doplněno 28.01.13 18:23:Já myslím, že vás jako zálohu bere. Kdyby to nemyslel vážně s ní, ale s vámi, vůbec by vám o ní a o jejich společných plánech neříkal.
Jak říkám, já o chlapa, který nemá zájem o mě, taky nemám zájem. Když nezná moji cenu (a byl by mě takhle snadno ochotný zahodit/vyměnit) proč bych s ním měla být. Sama bych ani neříkala nic o dávání šance za týden. Podle mě se výjadřil jasně. Brala bych to jako uzavřené. pokud by sám od sebe po týdnu přilezl, až po zvážení všech fakt bych přemýšlela, co a jak dál. Ale upřímně, na slepování nevěřím.
Dobrý den. Je mu 23 let...Ona je zralá žena, má 4 děti...Myslím si, že je to pro něho příliš velké sousto..Snad ho láká jen představa zkušené, zralé ženy...Ale na druhou stranu mu asi dochází, jaké břemeno by si na sebe vzal. Víte, pokud ho máte ráda a záleží Vám na něm, je těžké říci _ kašlete na něj a vzdát se naděje... Zvlášť, když sám pochybuje, že dělá dobře. Rozmyslete si, zda mu chcete ponechat vrátka otevřená. Jestli skutečně stojíte o to, aby se vrátil k Vám...Chybu může udělat každý, to je jasné...Ale budete mu moci důvěřovat, že za čas nepotká jinou a nepůjde zase za ní...? Být pro někoho jen kamarádkou je sice fajn, ale to by musely city být vyrovnané a stejné z obou stran. Ne, aby jeden cítil k druhému něco víc a ten druhý v něm hledal jen kamaráda pro zlé chvilky...
doplněno 28.01.13 19:29:Zkuste si odpovědět na otázku, zda je pro Vás opravdu tak důležitý, zda ho chcete ve svém životě mít, byť jen jako kamaráda...Zda Vám vůbec stojí za tolik času a přemýšlení...Někdy se člověk musí zamyslet především sám nad sebou, pokud se nevyzná ve svých citech a pocitech...Nespěchejte na sebe, člověk by měl dělat svá rozhodnutí s rozvahou. Věřte, že co se týče citů, nic není jen bílé, nebo černé...Soudit a odsoudit druhého za jeho skutky, aniž bychom je chápali není vždycky správné... Popřemýšlejte o tom, proč tak mladý muž pocítil sympatie k takové ženě, když může mít Vás...Čím ho okouzlila, čím v něm probudila sympatie a náklonnost...Proč ona a ne Vy...Vy ho znáte lépe, třeba najdete odpovědi, záleží-li Vám na něm...Ale na to si musíte odpovědět zase jen Vy...
Právě,že já ty city nemám vůbec srovnané .Chápu a vím,že nejspíš budu muset přistoupit na fakt,že si vybral hold starší ženu,než mladou a bez závazku studentku.Ale to už asi nezměním...
Jen mě napado,že bych možná nejdřív asi přistoupila na jemnější řešení,než "sbohem! ".Ale čtu tady,že něco takového asi nemá ani smysl .
Podle mne by ta otázka měla být položena jinak.