Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modřina na tváři

Od: pontee* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda může nějak ublíži,t když si někdo dá na velkou modřinu na kotníku hodně silnou vrstvu masti Hirudoid. Mažu už několik dnů babičce nohu, naposledy večer, a dnes ráno pozoruji, že má na tváři fialovou dosti velkou modřinu a zní vedou po celé tváři fialové vlásečnice. Dívala jsem se jí po těle a nenašla jsem nikde nic dalšího, než na té noze. Prý se neuhodila, nevím, jestli to může být po reakci i na nějaké léky- bere dlouhodobě Nitroglycerin a analgetika.

Děkuji.

doplněno 17.09.12 12:43:

A že prý ji bolí ta půlka hlavy, kde má tu modřinu na tváři.

doplněno 17.09.12 15:17:

A všimla jsem si, že má na obou tvářích nějak víc viditelné žilky, že to dělá dojem červených tváří a nemívala to, byla právě vždycky úplně bledá, nevím, jestli to nemá i od vyššího krevního tlaku..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

2x

Nepraštila se večer při spaní? Možná by nebylo od věci, zajít k lékaři.

iz*
hodnocení

2x

Také doporučuji lékaře. Bolest hlavy může souviset s modřinou, ale může signalizovat i něco jiného. Vysoký tlak bych také nepodceňovala.

mikycz*

Určitě bych doporučoval lékaře, je možné, že se jedná jen o pouhou modřinu, ale může to být i něco vážnějšího. Opravdu radím, sjeďte tam

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]