Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový problém..mám kruhy pod očima a to i když dlouho spím, pravidelně jím a piju a nejsem něják, jakkoliv nemocný. Nevím čím to je. Neznáte nějákou metodu, či způsob jak se toho zbavit. děkuju
Zdravím, já má kruhy dědičné a nic s tím neudělám:D Máma je má taky, měl je i děda... používám korektor, ale to se rpo chlapa moc nehodí... radí se hodně pít a podobně, ale z vlastní zkušenosti vím, že to moc nepomáhá.
doplněno 16.09.12 13:55: Tak se zeptá
Já mám korektor od Mary Kay, jmenuje se to oficiálně Rozjasňovač A je perfektní, na kruhy, nerovnosti atd.
Je to tenhle marykay.cz/..., světlejší odstín Ivory A není to reklama...
To já také ne, ale bez korektoru ani ránu Prostě s ním uděláš pár teček v těch tmavých kruzích a v tom obloučku to jakoby vklepeš jnebo jemně rozetřeš
A co když jde o zšenštilého chlapa který je zvědavý na značku korektoru?
doplněno 16.09.12 18:59:Tak honem Martííí (ptá se) nebo mi praskne žilka... i když pokud je to ten kofeinový korektor od (TV reklama) tak to bylo bez efektu. :/
doplněno 16.09.12 21:08:Ajcaramba šminka, s tím já neumím a ta nejlbižší co by mě to asi měla neučit se prakticky nemaluje :/
@shady neboli v překladu stín, tak nezdá se Ti že ty kruhy jsou jen stín? Dobře se vyspat do růžova,mít milence nebo milenku a nechlastat (pančovaný alkohol) Po ránu se osprchuj vlažnou vodou slyšel jsem že to pomáhá a osvěží já ty kruhy mám většinou když mám perný alkoholový večer
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.