Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google Play - Platby přes kartu

Od: kukucc odpovědí: 4 změna:

Ahoj, chtěl bych se zeptat, když bych chtěl kupovat aplikace a hry na Google Play (Android Market), musí moje karta podporovat mezinárodní platby? Nebo stačí pouze do ČR? Mě se moc nechce dávat 60 Kč měsíčně z platby do zahraničí, potřebuji to? Díky předem za odpověďi :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

2x

Za platbu přes Google Play zaplatíš jen cenu uvedenou přímo v aplikaci, nic navíc neplatíš. Navíc do 15. minut můžeš platbu zrušit a peníze se ti vrátí na účet.

pikachu
hodnocení

Ano, ale banka, která podporuje platby do zahraničí si o tuto službu říká 60 kč/ měsíc

ohneta*

Já takovou položku ve svých výpisech nemám.

lilina*
hodnocení

0x

Žádná karta není platná jen v ČR, všechny karty jsou vydávány jako mezinárodní. Ať je to Maestro, Mastercard, Visa apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]