Nejste přihlášen/a.
vinili děláš si srandu?Když tam je EX to znamená bývalý.Exprezident,exministr atd.atd. co na tom je k nepochopení
doplněno 16.09.12 20:27: Najednou je tady tolik odpovědí když někdo napíše kravinu už se to trochu hýbe pomožme mu víc
Od 13.hod mu nikdo neodpověděl zřejmě to má za domácí úkol když je v nižším ročníku a zítra jde do školy
Expřítelkyně je ta, která kdysi byla ze všech přítelkyň ta nejlepší, dá se říci spíš i milenka, ale už je to dávno pryč. Dneska už je ex - tedy bývalá. Proč? Asi jste si našel lepší. V dnešní době je těch ex nějak moc. Také se klidně může stát, že Vaše kdysi přítelkyně se stala časem expřítelkaní a vyklubala se z ní nepřítelkyně na život a na smrt. Jo, lidské vztahy jsou spletité.
A občas není sranda to rozplést a uvést na pravou míru. Jaga.
Takže když jsem měl někik přítelkyní za celý můj život, všechny jsou expřítelkyně nebo jak to mám chápat?
Jo je to tak nevím jak by Ti to měli ještě popsat je to tady dost podrobně popsané a všechny bývalé jsou ex
A když někdo exne? A experimentuje? A co to je exodus? A exorcista? A excentrický? A ex offo?
Umře, zkouší, emigrace nebo třeba kapela, vymítač, výstřední, přidělený obhájce.
Stačí nebo dáme ještě jednou na ex?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.