Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem, po delší době jsem se sem zase vrátila s jedním dotazem:
Asi rok už se bavím s jedním spolužákem. Začalo to tak, že naše společná kamarádka ho začala balit. On se s ní chtěl jenom kamarádit a tak jsem se s ním začala bavit přes facebook, a radila mu, jak jí nějak šetrně říct, že s ní nechce chodit.. Teď ona kamarádka odešla na gympl, ale s ním se pořád tak nějak baví. Já jsem si s ní párkrát povídala, a řekla mi, že už taky chce být s ním jenom kamarádka.
A teď to začalo. Já se s ním začala bavit i o jiných věcech než o ní, jak ve škole, tak i přes ten FB chat. Smějeme se, vtipkujeme, svěřujeme se o různých věcech, no problem. Ale konverzaci vždy začnu já (až na jednu vyjímku) vždy něco typu ahoj, čau jak se máš a podobné. Sám mi napsal jenom jednou. Teď nevím, jestli se prostě bojí mi napsat, aby to nevypadalo divně, nebo sco je špatně? Online je skoro pořád, takže to že bych ho časově otravovala asi nepřichází v úvahu.. ale fakt nevím..
A ještě jedna věc tu je. Chtěla bych být fakt jeho dobrá kamarádka, ale lehce to komplikuje fakt, že on se kamarádí až na několik vyjímek se všema holkama ze třídy a oni o něm mluví jako o nej. kámošovi a on to potvrdil, že je nej. kámoš všech (holky se ho snaží upoutat, a řekla bych i sbalit, vím že je nechce, ani nikoho jiného, mě by stačilo dobré přátelství). Tak teď nevím, jak to udělat, aby to nevypadalo, že se mi líbí a že chci něco víc. A taky jak "překonat" sokyně ze třídy :D
Kaču, 13
Ahoj Kaču, z Tvého dotazu mám pocit, že ten kluk ještě není připravený na nějaké bližší přátelství s dívkou. A že je asi oblíbený a obletovaný a nechce se žádné dotknout. Přátelství nikoho na světě si nelze vynutit,a proto doporučuji na něj nenaléhat, nevynucovat si jeho pozornost a jen si užívat těch okamžiků, kdy si spolu povídáte, smějete se a vtipkujete, jak píšeš. Snaž se mu být fajn kamarádkou jako ostatní holky a "netlač na pilu", třeba časem se víc sbllížíte. Hodně štěstí a držím palce! Limoška
Souhlas s Limoškou.
Ještě je důležité, Kačko, aby sis uvědomila, že další holky ze třídy nejsou sokyně. Co se týče kamarádů, tak těch může mít jedinec nespočetně. Pokud chceš, aby to nevypadalo, že ho chceš sbalit, tak netlač na pilu, přesně jak ti poradila Limoška. Pokud by nato nějakým způsobem v hovoru narážel on, tak ho ujisti, že ho chceš pouze jako kamaráda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.