Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jestlipak by mi tady někdo dokázal říct, kde přesně bych našla změnu v zákonu o stavebním spoření, která se týká toho, že při zděděné smlouvě po manželovi uzavřené v r. 2004 nemám nárok na státní podporu z této zděděné smlouvy? Mám i svoje stavební spoření, u kterého státní podporu dostanu. Prozkoumala jsem zákon o stavebku platný do 31.12.2003 i zákon platný od 1.1.2004 a nevidím tam žádný rozdíl. Možná je tady někdo, kdo to ví. Všude se jen píše, že není nárok, ale odkaz na nějaký paragraf nebo znění zákonu nikde nemůžu najít. Děkuji za odpověď.
Na státní podporu máte samozřejmě nárok i u zděděné smlouvy. Někdo vám snad říkal něco jiného?
narazila jsem na to na netu na různých stránkách. Tady je jedna z nich, podívejte se na tu tabulku s daty uzavření smlouvy:
hypoindex.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.